2777
2789

۱۰ ۱۲ بزار کنار. ۱۰ تومن فک کنم وسایلش باشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دوتومن هزینه یادگیری؟ بیشتر نیست؟

برادرزاده ام تازگیا داره میره فقط میدونم ۱۰ تومن داده وسایل

دقیق نپرسیدم چقد برا مدرک داده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ناخن الان خیلیا رفتن تو کارش به نظرم اگه میخوای کسب درآمدت خوب باشه برو میکاپ یاد بگیر و دوره های خف ...

حس میکنم زیاد تو میکاپ استعداد ندارم بین ناخن و کراتین موندم بیشتر

حس میکنم زیاد تو میکاپ استعداد ندارم بین ناخن و کراتین موندم بیشتر

بری تو کارش یاد بگیری نیازی به استعداد به اون صورت نیست ولی اگه میبینی کراتین دوس داری کراتین هم خوبه الان هم میکاپ هم ناخن و هم چیزای دیگه زیاد هست ولی ناخن دیگه خیلییی زیاد شده درآمد به اون صورت نمیتونس ازش داشته باشی مگر اینکه سالن بزنی تو شهر های بزرگ مثل تهران 

بری تو کارش یاد بگیری نیازی به استعداد به اون صورت نیست ولی اگه میبینی کراتین دوس داری کراتین هم خوب ...

آخه ی چیزی ک هست اینه ک حس میکنم مشتری ناخن بیشتره چون مشتری مجبوره ماهی ی بار واسه ترمیم بیاد اینطور نیست؟

آخه ی چیزی ک هست اینه ک حس میکنم مشتری ناخن بیشتره چون مشتری مجبوره ماهی ی بار واسه ترمیم بیاد اینطو ...

شاید ترمیم بره یه جای دیگه، شاید اصلا ترمیم نخواد بکنه، شاید اصلا نتونی مشتری جذب کنی تا بخواد بیاد 

ولی میکاپ اینطوریه که هم پول بیشتری در میاری هم چون میکاپ آرتیست خفن کم هست دیگه همه اون شهر میان پیش تو ولی ناخن کاری الان هرکی به یه جا عادت کرده تا بیایی جا بیفتی زیادی زمان میبره

عزیزم شما رفتید یادبگیرید ناخون کاری رو؟ مشغول به کار شدید؟ من میخوام یاد بگیرم ولی نمیدونم هزینه مواد و وسایلش و حتی یادگیریش چقدره و مثل شما هم ترس جذب مشتری دارم که نکنه شکست بخورم یا نتونم مشتری جذب کنم