2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباشی دارم هم بزرگه هم قیمتش مناسبه من که راضیم همه چیم توش پختم

یه مدله؟؟ یا مدلای مختلف داره؟ اسم مارکو بگم چند مدل داشته باشه چی؟ 

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️
مدل ۹۹۹ .مباشی مدل ۹۹۹ تو گوگل بزنید مشخصاتش میاد فکر میکنم حدودا ۷تومن باشه ولی یه مرغ کامل توش جام ...

اما میگن مخزن جدا نداره و شستشو سخته

اما میگن مخزن جدا نداره و شستشو سخته

نمیدونم منظورتون از مخزن جدا چیه.ولی مدلش آسانسوریه یعنی انگار دوتا کاسه است که کاسه داخلش توریه ،اونو در میارید میشورید .برای جاریم تفاله ولی یه کاسه است داخلش یه صفحه ی توری داره به نظر من اونا استفادش سخت تره چون باید کلشو هر دفعه بشورین.ولی واسه من فقط توری داخلشو در میارم میشورم .باز مارک تفال و فیلیپسم خوبه اگه بخواین بیشتر هزینه کنین.

نمیدونم منظورتون از مخزن جدا چیه.ولی مدلش آسانسوریه یعنی انگار دوتا کاسه است که کاسه داخلش توریه ،او ...

آها متوجه شدم منظورم همینه ک جدا میشه راحت برای شستشو یا نه ک گفتین میشه... چون من نمیخام روغن استفاده کنم و میخام زیاد استفاده کنم یه چیزی میخام ک طولانی برام بمونه و خوب باشه