2777
2789
عنوان

نظربدین لطفا

55 بازدید | 11 پست

سلام امروز دفعه سومه نوبت یه گفتاردرمانی گرفتم پسرم سه سال ده ماهشه کلماتش واضح نیس غلط غلوط میگه مثلا رفت میگه افت ماشالله میگه ماشالی  دودفعه رفتم دکترگفت مشکل خاصی نداره یه گفتاردرمانی دیگه نوبت گرفتم شوهرم میگه نمیخواد بیخیال شو تا یه سال دیگه کاملا اوکی میشه نمیدونم برم یانه از یه طرف هزینشم زیاده هرنیم ساعت۳۵۰تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون و تبلت و گوشی سمه استفاده از آنها باید محدود باشه براش کتاب زیاد بخون و بعدش بگو که خلاصه داستان رو بگه یل خودت سوال های کوتاه بپرس

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
باهاش حرف بزنید کلا کم کم درست میشه

الان رفتم جلسه ارزیابی بود گفت دوجلسه درهفته بباید گفتم حدودا چقدرزمان میبره گفت شاید یکسال شاید ۶ماه شاید دوسال اومدم به شوهرم گفتم گفت چراعجولی و خیلی عصبی شد یه جورایی مادرتنهایی هستم همراهی نمیکنه ازیه نظرم راست میگه شوهرم میگه توخودت گفتاردرمانی تو خونه کردی چیزای جدید میگه چراببریش بیخودجایی فردا پاییززمستون پراز مریضی انفولانزا اونجا هم میگن اصلا کنسلی نداریم حتی اکر بچها مریض باشن هم بایدبیان یه جورایی پشیمون شدم ولی ازته دل هم دوست دارم بچم بردگ صحبت کنه 

تلویزیون و تبلت و گوشی سمه استفاده از آنها باید محدود باشه براش کتاب زیاد بخون و بعدش بگو که خلاصه د ...

الان رفتم جلسه ارزیابی بود گفت دوجلسه درهفته بباید گفتم حدودا چقدرزمان میبره گفت شاید یکسال شاید ۶ماه شاید دوسال اومدم به شوهرم گفتم گفت چراعجولی و خیلی عصبی شد یه جورایی مادرتنهایی هستم همراهی نمیکنه ازیه نظرم راست میگه شوهرم میگه توخودت گفتاردرمانی تو خونه کردی چیزای جدید میگه چراببریش بیخودجایی فردا پاییززمستون پراز مریضی انفولانزا اونجا هم میگن اصلا کنسلی نداریم حتی اکر بچها مریض باشن هم بایدبیان یه جورایی پشیمون شدم ولی ازته دل هم دوست دارم بچم بردگ صحبت کنه 

تلویزیون و تبلت و گوشی سمه استفاده از آنها باید محدود باشه براش کتاب زیاد بخون و بعدش بگو که خلاصه د ...

گوشی وموبایل و تبلت قطع کردم بازی تمرکزی و هوشی خیلی کقته شروع کزدم خیلی بهتر شده ولی نسبت به سنش نمیگه تعریف نمیکنه . نمیدونم چی بگم  جدیدا خیلی زیاد شده بخاطر وسایل الکترونیکی هست

الان رفتم جلسه ارزیابی بود گفت دوجلسه درهفته بباید گفتم حدودا چقدرزمان میبره گفت شاید یکسال شاید ۶ما ...

عزیزم من خودم مرکز بهزیستی کار میکردم و بچه هایی که پیش گفتار درمان میامدن رو میدیدم بچه شما مشکلی نداره مادر نتهایی نیستی مادر استرسی هستی و بهت حق میدم ولی به نظرم بهترین روش برای اینکه بچه درست حرف زدن یاد بگیره تمرینه،بذار ببینم میتونم برات فایل های گفتار درمانی پیدا کنم و بفرستم

الان رفتم جلسه ارزیابی بود گفت دوجلسه درهفته بباید گفتم حدودا چقدرزمان میبره گفت شاید یکسال شاید ۶ما ...

برای انجام تمرینات گفتاردرمانی در منزل نیاز است این 8 اصل را رعایت کنید:

1. یکی از کلیدهای مهم در ارتباط موثر با کودک چهره به چهره شدن با کودک هست! مقابل کودک زانو بزنید و با او صحبت کنید تا او بتواند چهره شما وحالت‌ها و صورت شما را ببیند.
  2. درک جملات پیچیده و طولانی برای کودکان سخت و پیچیده است.
  3. این کار به پردازش بهتر و سریعتر زبانی کودک کمک میکند.
  4. لطفا کمی بین جملات‌تان مکث کنید. دوگفته، بیان کنید و ده ثانیه مکث کنید تا کودک فرصت پردازش و در صورت تمایل فرصت پاسخ داشته باشد.
  5. مرتب سوال پرسیدن و گفتن« بگو این چیه، بگو اون چیه» تنها دستاوردی که دارد این است که ارتباطتان را مختل می‌کند.
  6. در مراحل اولیه فراگیری زبان استفاده از  اشاره همراه با نام بردن اشیا یا توصیف آنها یادگیری را در کودک تسریع می‌کند.
  7. فعالیت‌های روزانه بستر خوبی برای گفتگو و یادگیری است. همیشه حرفی برای گفتن با کودک داشته باشید
  8. تصور کنید که کودک شما باید فقط شنونده سخنرانی‌های شما باشد. مهارت نوبت‌گیری در گفتگو از همان دوران نوزادی شکل می‌گیرد و لازم است. که این مهارت را در کودک تقویت کنیم.
عزیزم من خودم مرکز بهزیستی کار میکردم و بچه هایی که پیش گفتار درمان میامدن رو میدیدم بچه شما مشکلی ن ...

بازی موبایلی بشنو و بگو قهرمان کوچولو این بازی هم نصب کن عزیزم خوبه براش

عزیزم من خودم مرکز بهزیستی کار میکردم و بچه هایی که پیش گفتار درمان میامدن رو میدیدم بچه شما مشکلی ن ...

• انداختن توپ به سمت همدیگر بازی فعال و حرکتی را می‌سازد که می‌تواند مهارت‌های زیادی مثل توجه و تقلید و نوبت گیری را تقویت کند.
  • ماشین‌ها می‌توانند فرصت‌های یادگیری زیادی را ایجاد کنند مثلا می‌توانید صدای وسایل نقلیه مثل( قان، قان) را تقلید کنید.
  • حباب سازها وسایل بسیار مهمی هستند که می‌توان از آنها برای ایجاد تماس چشمی بهتر با کودک و تمرین ژست‌ها استفاده کرد.
  • با استفاده از پازل همزمان می‌توانیم اعضای بدن را به کودک آموزش دهیم.
  • وسایل آشپزخانه از بهترین وسایل بازی برای کودکان با تاخیر زبانی است چون کودک طی بازی با وسایل آشپزخانه مهارت تقلید کردن را  به خوبی می‌آموزد.
  • ین اسباب بازی هم برای تمرین تقلید کردن و هم  برای بازی‌های وانمودی فوق العاده است.
  • با استفاده از ماکت حیوانات مختلف همراه با بازی می‌توانید صدای حیوانات مختلف و اسم حیوانات را به کودک آموزش دهید.
  • کتاب داستان جز اسباب بازی‌ها نیست اما یک ابزار بسیار مهم و کارا برای یادگیری زبان در کودکان است.

این دوتا کتابم بگیر 

• کتاب گفتاردرمانی کودکان فرهنگ مصور همخوان ها(1)(کلمه و عبارت)
  • کتاب گفتاردرمانی کودکان فرهنگ مصور همخوان ها(2)(جمله– داستان)