2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم خیلی ناراحتم کرد

432 بازدید | 7 پست

همیشه وقتی بحثمون میشه صداشو میبره بالا طبیعتن منم صدام میره بالا برگشت گفت صداتو بیار پایین از تن صدات بدم میاد

دفعه اولش نبود این حرفو میزد بارها تکرار کرده بود در حالت عادی صدای من معمولیه ولی اون در حالت عادی صداش اصلن قشنگ نیس هیچ وقت ب روش نیاوردم دیگ دیشب دیدم ن این خیلی اعتماد ب نفس کاذب داره گفتم منم نظر خوبی ب صدات ندارمااااا هیچی دیگ نگف مردا چقد پرو شدن

خودمم میدونم صدای نازکی ندارم صدامم کلفته و هیچ ادعایی ندارم ولی نباید بی احترامی کنه منم باش سرو سنگین شدم از دیشب تا حالا

خوشبحال اونایی ک صداشون نازو کشداره  

این غصه خوردن نداره عزیزم اون بی خود میکنی وقتی تورو برا زندگیش انتخاب کرده بخواد ازت ایراد بگیره

اصلن اهل ایراد گرفتن نیس حتی بهش میگم یکم چاق شدم میگه هیکلت خوبه من دوست دارم ولی گویا صدای من روی مخشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباشین دعواست دیگه حلوا که خیرات نمیکنن 

اگه نمیخواین حرمتی شکسته بشه بینتون سکوت کنید اون اتاق رو ترک کنید 

وقتایی که اوضاع آروم بهش بگید خوشتون نمیاد از این حرفا

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

طبیعتا صدات نره بالا

هنر همینه

تجربه ثابت کرده لفاظی مهمتر از صداست

اونا که کش میدن صداشونو یادگرفتن.چه خواسته چه ناخواسته تو محیطشون.شمام تمرین کنید.هم تو چهره و میمیک صورت عشوه داشته باشید حین صحبت.اینا رو بازیگرا تو آینه تمرین میکنن . انواع صدا .انواع نگاه ها و حرکت لب ها. نسرین مقانلو با اون صداش فانتزی هزاران نره خره.پس الکی فکر منفی نکن که هیچ راهی نیست.این حرفای همسرت هم باعث نشه اعتماد به نفست ازبین بره.تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن.مهم اینه تو چطوری مدیریت کنی دعوا رو که حرمتا شکسته نشه...امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد با کمک خودت به زندگیت شیرینی ببخش🌸

طبیعتا صدات نره بالاهنر همینهتجربه ثابت کرده لفاظی مهمتر از صداستاونا که کش میدن صداشونو یادگرفتن.چه ...

من بچه ی طلاقم از ۹ سالگی مادرم ولمون کرد رفت

زیر دست زن بابا بزرگ شدم روز اشنایی بش گفتم  سختی کشیده ام دست خودم نیس صدام میره بالا در صورتی ک مقصر خودشه اون اول میزنه ب هوچی بازی

من بچه ی طلاقم از ۹ سالگی مادرم ولمون کرد رفتزیر دست زن بابا بزرگ شدم روز اشنایی بش گفتم سختی کشیده ...

دختر خاله منم بچه طلاقه و شرایط شما رو داشته، اما از منی که زندگی معمولی داشتم روحیه اش لطیف تره و صداش پر از آرامشه چون لفظ زیاد بلده با اینکه وقتی بچه بود خیلی بد عنق و ونگ ونگی بود.

تمرین کن.اینا با تمرین و ادا جلوی آینه درست میشه.اگه مذهبی هستی راه حل های مذهبی رو پیش بگیر.اینکه خودتو با این جمله رها کنی و مسئولیت رو از گردن خودتت برداری مخالف رشد و تعالی انسانه...

آدم باید همیشه در حال رشد باشه.شکرگزاری و بخشندگی رقت قلب میاره.ببین نگاه نکن تو هر دعوا کی مقصره بعد ببینی چه رفتاری داشته باشی...تو فکر کن یه عمل پوستی تو صورتت انجام دادی و حق نداری داد بکشی .... از راه های دیگه ناراحتیتو نشون بده... دنیا به آخر نمیرسه که داد نزنی سرش وقتی عصبانیت کرده... نتیجه اشو میبینی خودت روحیت بهتر میشه.... شک نکن