الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیاشون موکل دارن ،البته ن همشونتاا ولی خیلیاشون موکل دارن یعنی از اجته بهشون کمک میکنه اینم بگم ما جن کافر و مسلمون داریم مثل ادمااا،ی سیدی هست من خودم همیشه پیشش سرکتاب و از این چیزا میگیرم ،مو ب کو مشکلمو بهم میگه ،دعاهاشم زیر ده روز نتیجه میده ،این موکل داره
منو خواهرم ف ال قهوه میگیریم.خیلی جدی نگیر.ببین هر چی میبینیم میگیم یجورایی از حرفای طرف تو همون لحظه هم اطلاعات میگیریم.ما یچی میگیم طرف مقابل خودش کاملش میکنه خیلیم قبولمون دارن
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نمیدونم من خودم پیش ی خانوما میگیرمواقعا پر هام می ریزه از خرفاشهاشولی ب کسی نمیگم که اعتقاد دارمچ ...
ن عزیزم ،ایجورمـ نیس البته از اینجور کارا میرن یاد میگیرن ولی خب سوای این مورد بعضی هاشون موکل دارن ،من خودم پیش کسی انجام میدم ،فقط نگام میکنه همه چیو میگه یبار ازش پرسیدم گفت کنارت دوتا نشستن و اونا همچیو بهم میگن اینم بگما سیده دعاهاش قرانیه ،کار خلاف و حروم انجام نمیده