من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پزشکم تا الان ۲۰ تا داشتم چند تا اولی پزشک بودن رد کردم بقیه هم مهندس و یکیشونم قاضی رد کردم همشون سنتی بودند دلم میخواد خودم با یه نفر آشنا بشم البته یه نفرم دوست دارم که راهی برای رسیدن بهش نیست خودم ۲۷ سالمه احساسمیکنم نباید خواستگار اولی ها رو که پزشک بودن رو رد میکردم الان یکم پشیمونم ولی پزشک بودن برام مهمه
خداروشکر خوشبخت بشی عزیزمچند ساله ازدواج کردی آخه الان اعتماد و شناخت خیلی سخت شده
من ۵ساله ازدواج کردم عزیزم ...بله زمان ما باز خوب بود الان خیلی وضعیت خرابه...تو فامیل همسرم چند تا پسر مجرد هست همشون میترسن پیشقدم بشن برای ازدواج..مرسی گلم شماهم خوشبخت بشین