2777
2789
عنوان

مشکلاتی که برای سایت پیش اومده

304 بازدید | 8 پست

خب سلام
دو سه روزی هست که همه با مشکلاتی در این سایت مواجه شدید از دیر بالا اومدن، ارور 500، خطای سرور، ارور 502 و Bad Gateway و یا گاهی هم Service is Unavalable.

قبلش بگم من یه کاربر عادی هستم و ارتباطی با تیم فنی ندارم و صرفا بر اساس مشاهدات و تجربه کمی که در امور سایت و سرور دارم چندتا مورد رو میگم.

1. خود هسته اصلی سایت مشکلی نداره. پس همه چیز سر جاشه.
2. خطاها مربوط به هاست و فضای میزبانی سایت هستش.
3. طبق اطلاعاتی که من از سایت درآوردم به نظر میاد سایت روی سرورهای پارس آنلاین داره میزبانی میشه و خب طبیعتا اگر اشکالی برای پارس آنلاین پیش بیاد برای این سایت هم پیش میاد.
4. ایراد اصلی سمت سرور و دیتاسنتر اصلی سایته.
5. تا اینجا اوکی شدیم که اشکالات از سمت سروره و خب پشتیبانی و طراحان این سایت هم کاری ازشون برنمیاد چون باید دیتاسنتر و میزبان سرور مشکلات رو برطرف کنه.
6. با توجه به گرمای هوا و قطعی های برق ممکنه دیتاسنتر و سرور به مشکل خورده باشه و سرورهایی که اونجا هستن کرش(کراش) کردخ باشن و خب به دلیل وجود ریداندنسی( معنیش میشه افزونگی یعنی وقتی یکی خراب شد یکی دیگه بیاد جاش) در دیتاسنترها ممکنه سرورهای جدید بار زیادی روشون باشه و توان پردازش همه اطلاعات رو نداشته باشن. برای همین سرور کم میاره و نمیتونه به همه درخواستهایی که به سمتش میره پاسخ بده و ارور میده. مثل کارمندی که سرش شلوغه و وقتی تعداد ارباب رجوع زیاد میشه عصبانی میشه و داغ میکنه و میذاره میره.( عجب مثالی)
7. روی قسمت آخر مورد 6 تاکید دارم.

8. ممکنه به دیتاسنتر و میزبان سایت حمله سایبری شده باشه و اصطلاحا attack زده باشن.

9. بازم فکر میکنم مورد 6 محتمل تر باشه.

10. مرسی تا اینجا همراه بودین.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

سلام ممنونم

دقیقا درسته ...خطاها به هاست و میزبان برمیگرده 

مورد 6 برای ما هم هست ...قطعی برق این روزها خیلی کارخانه ها را هم درگیر کرده و باعث افزایش قیمت برخی محصولات تولیدی ما هم شده ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام ممنونمدقیقا درسته ...خطاها به هاست و میزبان برمیگرده مورد 6 برای ما هم هست ...قطعی برق این روزه ...

منطقیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بهتر شدن اوضاع میتونید Browsing history و Cache رو برای بازه ۱ ساعته پاک کنید. البته این کار موقتی لود سایت رو بهتر و خطاها رو برطرف می‌کنه.

چیزی که مشخصه اینه که سرور سایت با مشکلات جدی مواجه شده. پس بهترین کار اینه که صبور باشید. سایتی که ۲۴ ساعته فعاله و حجم دیتای ارسال و دریافتی بسیار بالایی داره نگهداری و تعمیراتش هم سخت تره. 

چیزی که مشخصه اینه که سرور سایت با مشکلات جدی مواجه شده. پس بهترین کار اینه که صبور باشید. سایتی که ...

یعنی سابقه حستجوی سایت  را پاک کنیم ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی سابقه حستجوی سایت را پاک کنیم ؟؟؟

بله. ولی فقط بازه last hour یا یک ساعت اخیر رو پاک کنید. اشتباه نکنید بعد منو فحش بدیدا😅. اینم یه درمان موقتی در حد ۵ دقیقه است. دوباره که کش انجام بشه روز از نو روزی از نو. 

بله. ولی فقط بازه last hour یا یک ساعت اخیر رو پاک کنید. اشتباه نکنید بعد منو فحش بدیدا😅. اینم یه د ...

ممنون امروز واقعا سایت برام بهتره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍