خب سلام
دو سه روزی هست که همه با مشکلاتی در این سایت مواجه شدید از دیر بالا اومدن، ارور 500، خطای سرور، ارور 502 و Bad Gateway و یا گاهی هم Service is Unavalable.
قبلش بگم من یه کاربر عادی هستم و ارتباطی با تیم فنی ندارم و صرفا بر اساس مشاهدات و تجربه کمی که در امور سایت و سرور دارم چندتا مورد رو میگم.
1. خود هسته اصلی سایت مشکلی نداره. پس همه چیز سر جاشه.
2. خطاها مربوط به هاست و فضای میزبانی سایت هستش.
3. طبق اطلاعاتی که من از سایت درآوردم به نظر میاد سایت روی سرورهای پارس آنلاین داره میزبانی میشه و خب طبیعتا اگر اشکالی برای پارس آنلاین پیش بیاد برای این سایت هم پیش میاد.
4. ایراد اصلی سمت سرور و دیتاسنتر اصلی سایته.
5. تا اینجا اوکی شدیم که اشکالات از سمت سروره و خب پشتیبانی و طراحان این سایت هم کاری ازشون برنمیاد چون باید دیتاسنتر و میزبان سرور مشکلات رو برطرف کنه.
6. با توجه به گرمای هوا و قطعی های برق ممکنه دیتاسنتر و سرور به مشکل خورده باشه و سرورهایی که اونجا هستن کرش(کراش) کردخ باشن و خب به دلیل وجود ریداندنسی( معنیش میشه افزونگی یعنی وقتی یکی خراب شد یکی دیگه بیاد جاش) در دیتاسنترها ممکنه سرورهای جدید بار زیادی روشون باشه و توان پردازش همه اطلاعات رو نداشته باشن. برای همین سرور کم میاره و نمیتونه به همه درخواستهایی که به سمتش میره پاسخ بده و ارور میده. مثل کارمندی که سرش شلوغه و وقتی تعداد ارباب رجوع زیاد میشه عصبانی میشه و داغ میکنه و میذاره میره.( عجب مثالی)
7. روی قسمت آخر مورد 6 تاکید دارم.
8. ممکنه به دیتاسنتر و میزبان سایت حمله سایبری شده باشه و اصطلاحا attack زده باشن.
9. بازم فکر میکنم مورد 6 محتمل تر باشه.
10. مرسی تا اینجا همراه بودین.