2777
2789
عنوان

ایفون یاساامسونگ😬

106 بازدید | 18 پست

سلام 

خوشگلا امیدوارم حالتون خوب باشه، بچها من تاالان همیشه ازگوشی سامسونگ استفاده کردم الان دلم میخاد ایفون بخرم ولی یکم نگرانم ک لنگ بمونم میگن خیلی اپلیکیشنهای ایرانی مثل همراه بانکها و ایتا و اسنپ اینارو جواب نمیده از طرفی حس میکنم باکلاسه😬بعدتونصب برنامه و ایناهم خیلی گیره مثل وی. پی ان واینا

نظرشماچیه؟ کسایی ک ایفون دارید راضی هسید؟ 

^_^ my mixed feelings

ایفون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

برنامه های ایرانی تحت وب بگیر

فقط نوتیف نمیاد تحت وب وگرنه بقیه چیزاش اوکیه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من هر دوتا گوشی داشته باشی مشکلی نیست انشاالله به امید خدا در آینده پولدار شدم هم سامسونگ میگیرم دستم هم آیفون🤣آیفون میگن دیر شارژ می‌کنند

دوستان میایید تاپیک قبلم نی نی یارو تگ کنید

من هم ایفون دارم هم سامسونگ 

ایفون اصلا با سامسونگ قابل مقایسه نیست 

صددرصد ایفون بگیر 

بجا ایتا و این برنامه های چرت و پرت هم تلگرام و واتس اپ نصب کند

اسنپ و همراه بانک هم داخل ایفون نصب میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اسنپ واینامیگن خیلی مشکله جی پی اس و فی. لتر. شکنو اینا

نه اصلا 

فقط مثلا اگه یکی تو یه پیامرسان برای شما لوکیشن بفرسته نمیشه اونو انتقال داد به اسنپ اینش یکم مشکله

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من هم ایفون دارم هم سامسونگ ایفون اصلا با سامسونگ قابل مقایسه نیست صددرصد ایفون بگیر بجا ایتا و این ...

ایتا و برنامهای ایرانیو بخاطر دانشگاهم لازم دارم اخه

^_^ my mixed feelings
نه اصلا فقط مثلا اگه یکی تو یه پیامرسان برای شما لوکیشن بفرسته نمیشه اونو انتقال داد به اسنپ اینش یک ...

جی پی اس اسنپش اوکیه؟ چون من خیییلی استفاده میکنم

^_^ my mixed feelings
من کلا آیفون دوست دارم فقط خیلی خیلی به نظرم از سامسونگ سرترهمن هم همراه بانک دارم هم نسخه های وب بر ...

جدی؟ نمیدونماخه حتی گوشی فروشیه هم گفت سامسونگ s24بگیر🥲برای انتن دهی و اینترنت و وی. پی. ان مشکلی نداری؟ ازوی. پی. انهای رایگان میتونی استفاده کنی؟ 

^_^ my mixed feelings
جی پی اس اسنپش اوکیه؟ چون من خیییلی استفاده میکنم

اره اون مشکلی نداره