2777
2789
عنوان

ایفون یاساامسونگ😬

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
جدی؟ نمیدونماخه حتی گوشی فروشیه هم گفت سامسونگ s24بگیر🥲برای انتن دهی و اینترنت و وی. پی. ان مشکلی ن ...

بله عزیزم 

هیچ مشکلی ندارم

من اصلا با سامسونگ حال نمیکنم بازم سلیقه ایه

به نظر من سامسونگ حتی گرونترینش بازم قیافه نداره

من بودم سامسونگ.

آیفون فقط واسه کلاس خوبه.یعنی چی نوتیف نیاد،دیر به و.ی پ.ی ان وصل شه؟

خب دیگه به چه دردی جز عکس گرفتن و تلفن و پیامک زدن و کلاس گذاشتن میخوره؟

تازه نسله جدیدشونم که یدونه سیمکارت بیشتر نمیتونی استفاده کنی.مگه آدم خودآزاری داره؟

تازه با این تفاسبر قابلیت نوکیا و آیفون در یه حد میشه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم سامسونگ.آیفون فقط واسه کلاس خوبه.یعنی چی نوتیف نیاد،دیر به و.ی پ.ی ان وصل شه؟خب دیگه به چه د ...

اخه من ازبرنامهای ایرانی فقط ایتااستفاده میکنم و اسنپ ک ایتا کلا نوتیف نداره 

^_^ my mixed feelings
اخه من ازبرنامهای ایرانی فقط ایتااستفاده میکنم و اسنپ ک ایتا کلا نوتیف نداره

یعنی تل و اینستا و واتساپ نداری؟

اینا همشون با فی.ل.تر شکن کار میکننا.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒