2821
2789
عنوان

کاش مامان جوون داشتم

425 بازدید | 15 پست

دارم فکر میکنم وقتی ازدواج کردم مطمئنم شهر دور ازدواج میکنم بچه دار شدم کی باهام میاد بیمارستان 

سیسمونی که خودم باید بخرم 

کی تا چهل روز از من و بچه م مراقبت کنه 

خواهر هم که ندارم 

مامانم هم خیلی پیره ...  

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

خوش به حال خواهر عشقم درسته مامانش سنش بالاست ولی سرحاله 

الان با نی نی خوشگلش خونه مامان جونش 

خواهرش هم حسابی هواشو داره داداشاش خریداشو می‌کنند 

وای چه خانواده خوشبختی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نامزدی الان؟ خیلی زوده ب این‌ چیزا فک نکن بعدم همسرت کمکت میکنه

نه هنوز ازدواج نکردم ولی قبول کن اگه مامان آدم جوون باشه و دلسوز  پروسه بارداری و بچه دار شدن میشه یه تجربه خاطره انگیز و لذت بخش 

دوستم هر با از ویارونه هایی که مامانش واسش درست میکنه استوری میذاره ...

والله منم هزاران کیلومتر از مامانم دورم همه این کارا رو خودم و همسرم انجام دادیم خیلی همه چی خوب پیش رفت،حوصله داری نشستی غصه یه چیزیو میخوری که اصلا نمیدپنی پیش میاد یا مشکل هست یا نه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خدا خودش بهت توان میده،مادرشوهرت هم میاد کمک بخاطر پسرش ،نگران نباش.

قبول کن هیچ کی مثل یه مامان جوون و دلسوز نمیشه 

والله منم هزاران کیلومتر از مامانم دورم همه این کارا رو خودم و همسرم انجام دادیم خیلی همه چی خوب پیش ...

دلم میسوزه برا خودم نه مامانم برا خودم مادری کرد نه برا بچه آینده م کاری میتونه بکنه 

الان مرتب به خانواده عشقم فکر میکنم چطوری از دخترشون که نی نیش به دنیا اومده مثل گل مراقبت میکنند 

غبطه میخورم به حال خوبشون...

عزیزم مشکل تو اضطراب هست. این مسئله نباشه مغزت چیز دیگه پیدا میکنه برای نگران شدن. دنبال حل این مسئله باش وگرنه چیزی که براش نگرانی کلی راه حل هست براش. یکیش ماما و پرستار خصوصی. 

عزیزم مشکل تو اضطراب هست. این مسئله نباشه مغزت چیز دیگه پیدا میکنه برای نگران شدن. دنبال حل این مسئل ...

اینکه من دوست داشتم مامانم جوون و سرحال و مهربون باشه تو ربطش میدی به اینکه آره مشکل از ذهن منه ؟ 

عجب !!!!!

2825
2823
2791
2779
2792