الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادربزرگم سرطان پانکراس داشت چند ماه تمام پیش این دیوانه میرفت تشخیصش عفونت روده و معده بود تا جایی که حالش خیلی بد شد دکترای دیگه فهمیدن سرطان پانکراس هستش
فوق تخصص گوارش فقط برین دکتر طواف زاده شوهرم مشکل معده داشت یه دکتر رفت آندوسکوپی کرد مریشو زخم کرد ن قرصایم که براش نوشت باعث یبوست ودر آخر شقاق گرفت با کلی مشکل رفتیم پیش طواف زاده با چندتا قرص ساده شوهرم درمان شد
فوق تخصص گوارش فقط برین دکتر طواف زاده شوهرم مشکل معده داشت یه دکتر رفت آندوسکوپی کرد مریشو زخم کرد ...
شاید شانس اون خانوم بوده اما برای شوهر من عالی بود خاله دوستم معدش انقدر درد میگرفت که تا چند روز مینداختش رفت پیشش الان خوبه مادر دوستمم که تهران رفته بود گفته بودن چند ماه بیشتر زنده نیست اما یکسال تحت نظر دکتر طواف زاده بود الان ۵سال گذشته وگرگ نمیگیرش