2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین عکس

191 بازدید | 16 پست

سلام فقط لطفا صبور باشین صفحه دوم میذارم نمیخوام بره گوگل چنتا سوال دارم ممنون میشم دراین مورد جوابمو بدین هرکب خواست لطف کرد جواب بده هرکیم مایل نبود بازم ازش مننونم تاپیکو ترک کنه الان میذارم

هیچ🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه مطمعن شو واقعا این پیام از طرف دادگاهه

چک کن شماره شخصی نباشه

زیاد از این پیام ها میاد

بعدش باید وارد سامانه بشی

اگه اشتباه نکنم سامانه ثنا

توی اون که وارد بشی تمام جزییات تاریخ و زمان و مکان رو میاره

اول اینکه مطمعن شو واقعا این پیام از طرف دادگاههچک کن شماره شخصی نباشهزیاد از این پیام ها میادبعدش ب ...

از طرف دادگاهه مطمنم مرسی عزیزم پس باید برم دفتر قضایی اونجا چک کنن باز؟

هیچ🥀
از طرف دادگاهه مطمنم مرسی عزیزم پس باید برم دفتر قضایی اونجا چک کنن باز؟

بعید میدونم نیاز باشه

احتمالا تاریخ دادگاهت رو مشخص کردن

خودت تو سامانه چک کن حتما چون دیگه اخطار دیگه ای نمیدن خودت باید حواست باشه

بعید میدونم نیاز باشهاحتمالا تاریخ دادگاهت رو مشخص کردنخودت تو سامانه چک کن حتما چون دیگه اخطار دیگه ...

خب من نمیدونم چجوری باید چک کنم اصلا چیکار کنم که تاریخ و ساعت دادگاهو بفهمم یعنی ممکنه پیتم دیگه ای نیاد

هیچ🥀
خب من نمیدونم چجوری باید چک کنم اصلا چیکار کنم که تاریخ و ساعت دادگاهو بفهمم یعنی ممکنه پیتم دیگه ای ...

ببین یه سرچ کن سامانه ثنا دادگستری

از قسمت احراز هویت با کد ملی و رمز شخصیت وارد شو

ببین یه سرچ کن سامانه ثنا دادگستریاز قسمت احراز هویت با کد ملی و رمز شخصیت وارد شو

رفتم سرچ کردم میگه ابلاغیه جدید نداری یعنی فعلا باید صبر کنم چندروز دیگه باز برم ببینم ؟

هیچ🥀