2777
2789
عنوان

دو راهی عشق و نفرت 🥺💔

218 بازدید | 17 پست

نمی دونم تصمیمیم غلطه یا درست 

دو تا نشونه منفی ازش دیدم 

حس میکنم یا اولویتش نیستم 

یا واقعا کاسه ای زیر نیم کاسه است 

و بهم خیانت میکنه 💔

می خوام از سفرش ک برگشت 

کلا باهش بهم بزنم 

و دیگه ادامه ندم

رفت سفر در طول سفرش هیچ ارتباطی نگرفت 

حتی برای ۵ دقیقه !

هر بارم چت رو دو طرفه پاک میکنه ...

واقعا راست میگن ادما شبیه حرفاشون نیستن 

به عملشون نگاه کنین 

این بود عشق !!

نظرتون ؟

لطفا هر تجربه یا حرفی هست 

ک بهم کمک کنه بگید 

حالم بده 

و ذهنم بسیار درگیر

برای من پیش اومد و در اخر گف نمیخوامت. من حس خوبی نگرفتم از کاراش

ایشون ادم وجدان داریه 

می ترسم از ترس وجدانش مونده ...

مستقیم نمیگه نمیخوام 

ولی این رفتارا مال ادم عاشق نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال ۹۹ درصد خیانته

چرا باید چت رو حذف بکنه

مگه بچه ست

احتمالا میخواد از کسی پنهونش کنه

دیگه تو هر جوری که باشه هر چه قدر هم که سرت شلوغ باشه میتونی یه ۵ دقیقه وقت بذاری

احتمال ۹۹ درصد خیانتهچرا باید چت رو حذف بکنهمگه بچه ستاحتمالا میخواد از کسی پنهونش کنهدیگه تو هر جور ...

می دونم دردم از چیه 

اینه ک بهش نمیاد اهل این کثافتا باشه 

ادم وجدان داری بود 

اصلا اون عاشق قصه بود 

منو کشوند تو این راه 

چرا باید اینکارو کنه💔🫠

من بودم ازهمین اول تموم میکردم نمیزاشتم رابطمون بیشتر پیشرفت کنه یامثلا ب ازدواج ختم بشه

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹
می دونم دردم از چیه اینه ک بهش نمیاد اهل این کثافتا باشه ادم وجدان داری بود اصلا اون عاشق قصه بود من ...

اتفاقا همونایی ک میگیم اینکاره نیستن می‌بینیم بدتر ازهمن 

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹
عاطفی گیر کنی اون وقت چی ؟

میدونم خیییلی سخته ولی بهتره تموم بشه 

منم عاطفی گیرکردم عاشق بودم ندیدم کاراشو رفتاراشو الان بایه بچه مجبوری زندگی میکنم بدترازهمه اینکه هنوزدوسش دارم ولی وقتی هم کارای مشکوک میبینم ازش متنفرمیشم

یعنی هنوز قبول نکردی که خیانت میکنه ؟

چرا قبول کردم باچشمای خودم دیدم اینی ک میگم مال ۳سال پیشه ولی الان دیگ کلن بهش اعتمادندارم یچیزمشکوک ک ببینم کلن بهم میریزم