خب درین مورد خیلی تاپیک زده شده ،خیلی بحث شده و بنظرم دیگه تقریبا همه از مشکلاتی که حضور این اتباع در کشورمون بوجود اوردن اگاهی دارن ،بخاطر اینده ی فرزندانمون همه باید دست بکار بشیم در پلتفرمی به اسم کارزار ،نامه ای به رییس جمهور نوشته شده در مورد خروج اتباع افغانی خواهش میکنم همگی عزیزان ،وارد گوگل بشید و سرچ کنید کارزار خروج اتباع افغانی از ایران و امضا کنید کار زار رو ،،،،،هر چه تعداد امضاها بیشتر بشه ،بهتره و کارزار رسانه ای میشه و بعد هم وارد صحن مجلس میشه و رسیدگی میشه پس لطفا تا دیر نشده همگی برید و امضا کنید فقط ۳۰ ثانیه وقتتون رو میگیره ،یا علی .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
بعد دارید اینجا واسه خروج افغانی ها تاپیک میزنید ؟
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷