2777
2789

خب درین مورد خیلی تاپیک زده شده ،خیلی بحث شده  و بنظرم دیگه تقریبا همه از مشکلاتی که حضور این اتباع در کشورمون بوجود اوردن اگاهی دارن ،بخاطر اینده ی فرزندانمون همه باید دست بکار بشیم  در پلتفرمی به اسم کارزار  ،نامه ای به رییس جمهور نوشته شده در مورد خروج اتباع افغانی  خواهش میکنم همگی عزیزان ،وارد گوگل بشید و سرچ کنید کارزار خروج اتباع افغانی از ایران  و امضا کنید کار زار  رو  ،،،،،هر چه تعداد امضاها بیشتر بشه ،بهتره و کارزار رسانه ای میشه و بعد هم وارد صحن مجلس میشه و رسیدگی میشه   پس لطفا تا دیر نشده  همگی  برید و امضا کنید فقط ۳۰ ثانیه وقتتون رو میگیره ،یا علی .

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

منم دوست دارم این عوضی ها از کشورم برن بیرون

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا امضا کردیم هیچی نشد

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

به نظرتون با نماینده شهرمون هم در میون بزاریم میتونه مطرح بشه و تاثیر گذار باشه؟

امضاها به حد نساب برسه  ،میره مجلس  ،فقط لینکو برا هر کی میشناسید بفرستید تو تمام گروه ها که همه امضا کنن     

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

شما ها نی نی سایت و چقدر جدی گرفتید ؟ 

اینا یه فی لتر نام کاربری ندارن .

بعد دارید اینجا واسه خروج افغانی ها تاپیک میزنید ؟ 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷