2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
عزیزدلم من هم اولیم دختر بود دومی پسر دوسال باهم فاصله دارند، همین حس شمارو کاملا داشتم خنثای خنثی، ...

دقیقاً عین شماممم من حس میکنم مثل شما هم میمونم گلم

من خیلی پسر دوست داشتم میترسم این تاثیر بذاره رو محبتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس دومی هاعجیب مهرشون سنگین منکه ۱۸ماه دل وعقلم وازدست دادم 😍ماهم پسرمیخواستیم البته خودم فرقی نداشت شوهرم ولی الان صدتاپسرهم خدابهم بده مثل این عزیزنمیشه عجیب مهرمادری 

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

دقیقاً عین شماممم من حس میکنم مثل شما هم میمونم گلممن خیلی پسر دوست داشتم میترسم این تاثیر بذاره رو ...

مبارکت باشه عزیزم میدونم مادری دلت هر دوجنس و میخواد ولی این که بچه ی اول برا پدر مادرها یجوره خاصه خیلی بیشتر تاثیر گذاشته وگرنه خانواده ی استخری دوتا دختر جیگر داره اینقدر که دومی خودشو لوس میکنه برا مامان باباش که نگووو، مدام کلیپهای هنرمندای که دوتا دختر دارند و نگاه کن خیلی روت تاثیر مثبت میزاره حتی من نگاه میکنم دلم یه دختر دیگه میخواد اینقدر که ذوق میکنم، بعد با همسرتون دوتایی ببینید چون احتمال داره نظر شما روی اونهم تاثیر گذاشته باشه ولی برای دل خودتون به همسرتون نشون بدید آقای استخری رو که چطوری عاشقونه دوتا دخترهاشو رفتار میکنه، همسرتون هم خوشش میاد و دلش میخواد که خودش هم همینطوری باشه با دوتا دخترای گلش 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

چقد خوب عزیزم انقد زیاد

اره خودم باورم نمیشدتوحاملگی حسی بهش نداشتم بچم الهی بمیرم اصلاذوق نمیکردم تکون میخوردولی وقتی گذاشتن توبغلم وای نگم عاشق چشاش شدم انگارتموم دنیاروخداتویه ثانیه بهم دادهنوزم همونجوری عشقم تندواتشین همیشه خداروشاکرم بابتش😍

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️