2777
2789
عنوان

تو رو قران بیاین بچها

101 بازدید | 7 پست

ببخشید قسم دادم واقعا فکری ب ذهنم نمیاد..

شوهرم دوسه روز پیش بر اثر کار با سنگ فرز پلیسه رفت تو چشمش فک کردیم برق جوشکاری زدع..

خیلی درد داشت امروز رفتیم دکتر پلیسه دراورد از چشمش ولی‌همچنان خیلییی سرخع خیلی درد داره و اذیت میشه.. چ کنم شما تجربه این شکلی دارین؟ میشه از همسرتون بپرسید؟ خیلی گناه داره چشاش شده کاسه خون 😭 

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ظهر میپرسیدی عده بیشتری انلاین باشن

اخه الان بیداریم از دردش نمیدونم چ‌کنم فردا هم میپرسم

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚
دکتر چیزی نگفت یه وقت خطر نداشته باشه؟

نه دانشجو اورژانس بود خیلی سریع نگاه کرد دراورد خودش میگه بازم هست و ندیده

فک میکنم احساس میکنه که چیزی داخل چشم اگه دائم‌ اشک بیاد و نتونه اصلا چشماشونو‌ باز کنه یعنی هنوز هست اگه میتونه که فقط درده 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

قطره نداد؟؟؟ حتما برید پیش متخصص... چشم حساسه و بهتره دست دست نکنید. الان مسکن بده بخوابه یکم. در کل چون جسم خارجی رفته داخل چشم، چند روز طول میکشه تا ترمیم بشه و اذیتش طبیعیه. ولی به متخصص نشون بدین خیال خودتون راحتتره. ان شاءالله بهتر بشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فک میکنم احساس میکنه که چیزی داخل چشم اگه دائم‌ اشک بیاد و نتونه اصلا چشماشونو‌ باز کنه یعنی هنوز هس ...

اره فقط سوزش شدید داره