2777
2789

میدیم باباش بگیره تو ماشین . یا تنهایی هم اگر باشه بغل کن یا با کالسکه ببر

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خربد با بجه نرید خواهشا.

من دیدم بچه توو بازار عر میزته مادره بلد نیس ساکتش کنه.همش دارع با تلفن و گوشس حزف میزنه.یا بعضی مادرا کالسکه ی گُندهههههه میخرن و ترافیک درست میکنن توی راه ِ ب اون کوچیکی  توی بازار

کالسکا نیارید خداهشا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اووو خواهر الان اوضاع خوبه.بذار کالسکه برو.

صبر کن راه بیوفته بعد میفهمی خرید با بچه یعنی چی

من میرم اتاق پرو لباس میپوشم باید با همون لباسه باید تو پاساژ دنبال شوهرم بگردم ک لباس رو نشونش بدم.

چون پسرم میییییره برای خودش.

خدایا شکرت

نمیریم عزیزم 

اگرم بریم با عذاااااب 

من دوقلو دارم وقتی میریم فروشگاه اینا میشینن تو چرخ خرید هی ما وسیله میزاریم تو چرخ هرید عی اونا پرت میکنن بیرون خخخ

بازار هم فقط یکی دو بار ک کار کوچیک در حد ده دقیقه داشتم بردمشون وگرنه اصلا نمیبرم خودم تنهایی میرم 

با بچه مهمونی هم نمیشه رفت چ برسه خرید و یازار 

اووو خواهر الان اوضاع خوبه.بذار کالسکه برو.صبر کن راه بیوفته بعد میفهمی خرید با بچه یعنی چیمن میرم ا ...

کالسکه تو ترافیک هم یکم سخته 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
نمیریم عزیزم اگرم بریم با عذاااااب من دوقلو دارم وقتی میریم فروشگاه اینا میشینن تو چرخ خرید هی ما وس ...

چقد خندیدم وقتی گفتی خرید هارو پرت میکنن بیرون، وقتی تنهایی میرید بچه ها رو میزاری پیش کی؟ 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .