2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

283 بازدید | 9 پست

سلام من تازه عضو شدم مشکلی برام پیش اومده لطفا بهم راهکار بدین من و شوهرم بیشتر اوقات سر رفیق بازیاش باهاش بحث دارم طبق معمول یه روز که بیرون بود اومد خونه باهاش بحث کردم فرداییش هم عید غدیر بود باید می‌رفتیم خونه پدر شوهرم چون سیدن خلاصه ما نرفتیم و پدر شوهرم همون شب زنگ زد هر چی دلش خواست بار من کرد  گفت شعور نداری نفهمی همش خونه خودتون میری  از این حرفا منم خیلی  ناراحت شدم گریه کردم به شوهرم زنگ زد با اونم دعوا گرفت الان شوهرم بعد یک ماه میگه تقصیر توعه با اونا دعوا گرفتم ولی من بهش گفتم بیا بریم خودش گفت نه حال ندارم بنظرتون واسه تولد دخترم زنگ بزنم بیان آشتی کنن ولی من خیلی دلم شکسته اوناهم آشتی کنن دیگه خونشون نمی‌خوام برم دودلم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از توعهدعوای تو خونتو بیرون میبری خب میرفتین اون شب بعد برمگشتین دعواتونو. ادامع میدادین

آخه من بهش گفتم بریم خودش گفت نه حال ندارم برم  الان میگه تقصیر منه

ن زنگ نزن چون تقصیر تو نبود

شوهرم تک فرزنده بجای اینکه بیشتر هوامونو داشته باشند بی محلی می‌کنن برام یه بار تو نامزدی منو از خونشون الکی انداخت بیرون اون موقع هم با شوهرم دعوا کرده بود ولی باز رفتم  میرم خونشون مامانش برای همه شربت آورد برای من نیاورد کلا بی محلی می‌کنن باز بخاطر شوهرم میرفتم  میگه تقصیر توعه عروسی خوبی نیستی خیلی دلم شکسته دیگه دوست ندارم برم با زنگ بزنم ولی باز موندم چه کنم🥲

تو میگفتی من میرمچون اخر همه از چشم تو میبینن ن شوهرت

آره الان از چشم من میبینن آخه راشون دوره با دوتا بچه سخت بود برام .ولی میگم بازم پدرش نباید زنگ میزد به من اون حرفا و میزد

بنظر من نه زنگ نزن مشکل خودشونه حتی اگه اشغال از شما بود باید به شوهرت زنگ میزد نه تو چون بری هم باید با شوهرت بری 

من نمیتونم این همه بی احترامی رو تحمل کنم اونم از طرف پدرشوهر!

بعدش سعی کنید بعد دعوا ها یجوری رفتار کنید که کسی نفهمه من بعد از سال ها به این نتیجه رسیدم

وقتایی که اشتی هستید با ملایمت به همسرتون بگید که خوشم نمیاد قهر کنیم پیش بقیه معلوم باشه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
بنظر من نه زنگ نزن مشکل خودشونه حتی اگه اشغال از شما بود باید به شوهرت زنگ میزد نه تو چون بری هم بای ...

آخه اصلا اونا نمی دونستن که ما دعوا کردیم نرفتیم بعد اینکه زنگ زد  فهمید ولی  منم میگم نباید به من زنگ میزد کلا پدرشوهر مادر شوهرم اخلاق خوبی ندارن مادرشوهرمم داخل اون بحثا برگشته  میگه من دندون مصنوعی گذاشتم تو به من تبریک نگفتی🤣

بعدشم مادر شوهرم چند روز پیش اومد خونمون با من حرف نزد منم حرف نزدم اومده بود به بچه ها سر بزنه .یعنی شماها جای من باشید دیگه خونشون نمیرید حتی روز پدر مادر عید اونوقت سوهرمم خونه پدر مادر من نمیاد که😒