2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین ببینین سونوگرافیمو

116 بازدید | 18 پست

هماتوم ب اقطار6*17میلیمتر

در لبه تحتانی جفت مشهود است

جفت قدامی فاصله لبه تحتانی جفت تا اینترنال اوس25میلیمتراست.

هفته17هستم

خیلی نگرانم تروخدا خطرناکه بگید 

نه خطرناک نیس ولی باید استراحت کنی تا کم‌کم هماتوم از بین بره. استراحت لازمه دکتر دارو هم میده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خیلی خطریع؟چون ازاول بارداری درددارمولی امروز برا سونو انومالی رفتم گف هماتوم داری

ببین خوب خطری نمیگم هس ولی وضعیت عادی نیست 

کاش بعد برطرف شدن هماتوم بهت آ اس آ بده 

نمیدونم فک کنم نزاره هماتوم تشکیل بشه

مشهد دکتر فصیحی فرد

آهان من هماتوم داشتم ۱۱ در ۶ م‌م بود. استراحت کنی شیاف یا آمپول پروژسترون هم بزنی خودش جذب میشه از بین میره. درد هم تو بارداری طبیعیه مشکلی نیس منم خیلی درد داشتم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
مرسی عزیزم وقت گذاشتی آروم شدم اجرت باصاحب این ماه

خواهش میکنم عزیزم. هماتوم‌های از این بزرگتر هم جذب شدن و از بین رفتن این خیلی کوچیکه چیزی نمیشه. من یه ماه استراحت کردم و پروژسترون زدم جذب شد