2777
2789
عنوان

من خيلي بي اعصاب شدم

57 بازدید | 4 پست

دوستان الان يه تايميه همش اعصاب خوردي ميكنم أصلا دست خودم نيست، همش با دخترم درگيرم، جواب سربالا بهش ميدم ، از دستش ناراحت ميشم ميزنمش، شايد عجيب باشه ولي ازش متنفر شدم بعد كه به خودم ميام ميگم چرا اينجوري شدم چرا اين كارا رو ميكنم يسري بچم گف ماماني چرا با من اين كارا رو ميكني😑 به نظرتون چيكار كنم بهتر بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موقعی حتی اگر  از ته دل نباشه ،دخترتونو بغل کنید بهش محبت کنید ،گاهی اوقات آدم بخاطر مشکلاتی که داره ناراحته ،شاید حوصله خودش رو هم نداشته باشه ،استرس کاری رو داره ،ولی  دخترتون گناهی نداره تا اونجا که میتونی به دخترت محبت کن حتی اگر زبونی باشه ،ان شاءالله همه چی درست میشه