من باردارم و بچه دوممه ، اولی دختره که جونمه و دومی هم سونو گفت دختره که البته من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم و عاشق دختر هستیم واقعا بدون اغراق اما خونواده شوهرم ... پسرپرستن بقول معروف ! و از وقتی فهمیدن اصلا اهمیتی بهم نمیدن ، حالا مشکل اصلی من اینجاست که دوتا از برادرای شوهرم باغ زردآلو دارن و هوس زردآلوهای باغ رو کردم و اصلا از اول بهار به فکر زردآلو ها بودم که کی میشه بخورم اما هیچکس نه تعارفی کرده نه برام فرستادن ، یبارم به شوهرم گفتم همش میره از بیرون میخره با اینکه گفتم از داداشت با پولش بخر اما نمیدونم چرا از بیرون خریده منم چیزی نگفتم اما اصلا نچسبید همش ذهنم درگیرشه ، چند شب پیش هم خونه مادرشوهرم بودم یه جعبه بزرگ از همون زردآلوها تو یخچالش بود ولی نگفت بیار بخور منم دست نزدم عادت ندارم بی تعارف بردارم
زنگ بزن به برادرشوهرت بگو میخوایم و قیمتشم بپرس...
دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️ دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که... زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه 🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
چقد این مادرشوهرا بدجنسن خدایا الانم یکی گف باردارم مادرشوهرم کله پاچه پخته دلم خاس
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
منم باردار بودم خونه مادرشوهرم خربزه اورده بودن ببرن جایی.تعارف نکردن.یه بارم با قیمه پیاز اورده بودن بهم تعارف نکردن سرناهار.خاهر شوهر عفریته و حسودم ک الان رسوا شده نداد!!در عوض بچم زیباترین پسری ک دیدم.کونشون میسوزه.بعدش ن اش پختم و نه شام ناهار دعوتشون کردم کینه ای هستم بشدت👹البته دنیا پراز نامردی و ظلم و این گلایه های کوچیک ما ب هیج جای کسی نیست.فقط تلافی کن و یشوهرت بگو و بفهمون همیشه قلبت ازاین موضوع شکسته و حلال نمیکنی دم مرگشون
خب یا اینقدر ذهنتو درگیرش نکن یا حالا ک اینقدر گیر دادی همون موقع توی یخچال مادرشوهر دیدی میگفتی با اجازه تون من دلم کشیده دوسه تا برمیدارم میخورم و تمام میکردی این ماجرارو!!!