2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

486 بازدید | 15 پست

سلام من عضو قدیمی نینی سایت بودم ولی الان اومدم حرفایی که به هیچکس نمیتونم بگم رو بگم 

من چند سالی هست که ازدواج همون اول سرد مزاجی شوهرم تو ذوقم زد و شده یکی دو ماه رابطه نداشتیم غیر از وقت اقدام که سعی میکرد یروز درمیون باشه که بچه دار شیم که با وجود نداشتن مشکل نشدیم 

شوهر‌ من از لحاظ مالی منو تامین نمیکنه خودم خرج خودمو درمیارم و از خانوادم کمک میگیرم 

سرکار میره ولی حقوقش کمه 

از لحاظ رابطه هم اصلا تامینم نمیکنه

من از مدت ها پیش و زمان مجردیم یه خواستگار داشتم که خارج از ایرانه 

اون بهم میگه جدا شو و بیا ازدواج کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما در حال حاضر با خواستگار سابق‌تون در تماس هستید و صحبت میکنید؟ تمام زوایای رابطه‌تون رو توضیح بدید تا بشه راهنمایی‌تون کرد دوست عزیز

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

نیازت چقدره ؟ مثلا من خودم هیچوقت احساس نمیکنم 

و اینکه الان حقوقش کمه و ببین چقدر با همون حقوق کنم دلش میخواد واست خرج کنه ، حتی شده یه مقدار از میوه مورد علاقت یا یه شاخه گل یا یه چیزی در حد وسع مالیش ... 

اگه انگیزه خرج کردن داره بعدا وضعیت مالش بهتر شد اوکی میشی ولی اگه خسیسه باید یه فکری کرد !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
نیازت چقدره ؟ مثلا من خودم هیچوقت احساس نمیکنم و اینکه الان حقوقش کمه و ببین چقدر با همون حقوق کنم د ...

خسیس نیست چند سال پیش پولامونو سر شرط بندی به فنا داد که همین باعث شده دل چرکین باشم ازش و الان خیلی جلو بودیم

یعنی شما در حال حاضر با خواستگار سابق‌تون در تماس هستید و صحبت میکنید؟ تمام زوایای رابطه‌تون رو توضی ...

بله چون توی زندگیم به بن بست خوردم

خیانت نکردم ولی فهمیدم هنوز دوسم داره