2777
2789
عنوان

کنکوریا ازمون قلم چی بهتره یا گاج و گزینه دو

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 22 پست
کتابو جزوه میده یا فط آزمونه؟

اونا ازمون نوشته بودن کتاب و جزوه داره یا نه و ... اطلاع ندارم

ولی فکر کنم همه چی داشت چون مشاور داشت و میگفت از بانک سوالا برو فلان چیزا رو بزن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماز دو میلیون خورده ای ولی من نمیتونم انلاین بدم، یجوریهبه نطرم گزینه دو حضوری بهترت

واقعا  چرا من تو سایتش رفتم ۹.۵ بود فکر کنم اونم با تخفیف 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
گزینه دو چقدره و اینکه میشه تک ازمون ثبت نام کرد یا نه

داداشم میرفت البته فقط جمعه ها میرفت اموزشگاهش ازمون میداد عین کنکور فکر کنم سالانه است بازم خواستی اینترنت یرچ کن

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
واقعا چرا من تو سایتش رفتم ۹.۵ بود فکر کنم اونم با تخفیف

اون پکیجشه

میتونی ازمون جدا ورداری ۲میلیون خورده ای 

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
اون پکیجشهمیتونی ازمون جدا ورداری ۲میلیون خورده ای

ممنون 🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)