2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم برای دلتچ جوری تاب اوردی

امروزم صبح زود عین جن زده ها بیدارشد گفت دیرم شده 

گفت میخواد بره دادگاه به دوستش کمک کنه 

مسواک زد دیشبم حموم بود نمیدونم واقعا کجا رفته 🤦‍♀️😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم میتونم بپرسم شما سه نفر چندسالتونه ؟یعنی اونو هم صیغه کرده

نمیدونم صیغه کرده یا ن 

گفتم منو شوهرم 24 

اون دختره بین 18 تا 20 دقیق نمیدونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

به نظر من محبت واقعی فقط به فرستادن پیامک عاشقانه نیست. اتفاقا آقایون در این زمینه خیلی وارد نیستند. ایشون شگردش اینه که ببخشید با پیامک عاشقانه خر میکنه! چرا نرفته از اول همون دختر را بگیره؟

سلام حتماوحتما با دکتر شهرام اسلامی وقت مشاوره بگیر کاملا تکلیفت روشن میشه  ایشون متخصص در این زمینه هست مشاورش هم آنلاین. وهزینه اش کمی بالاست ولی یه ساعت باشما وهمسرت حرف میزنند وتا مشکلتون رو حل نکنه تماستون تموم نمیشه ،

آره الان اکثرا اینطوری میگن تازه اون خوب بود چندنفره دیگه بهم گفتن تقصیر توعه تو کم گذاشتی برو خودتو ...

واقعا فکر می‌کنی مشاور چکار می‌تونه بکنه؟ اونم تو جامعه مرد سالاری 

وقتی همسرت به حرف شما که ادعا داره دوست داره ارزشی قائل نیست میخواد با حرف یه مشاور اعتیاد به خیانت ترک کنه؟ 

واقعا ناراحت شدم شما چندین بار بهش فرصت دادی و اون می‌دونه که بازم خیانت کنه شما کنارش هستی

مگه ظرف و دستشویی شستن چیه که بهش اجازه بدی ازت سو استفاده بشه

میخوای چیکار کنی ؟

جدا میشم دیگه 

فعلا یه وکیل گرفتم ببینم چی میشه 😔

به این خیانت ها میگن خیانت به عشق پاک بزن اینترنت مقاله اش میاد طرف همسرشو زندگیشو عاشقانه دوست داره مشکلی هم نداره ولی خیانت میکنه همسر منم همینه چهل روزه که فهمیدم رابطه مون هم عالیه از همه لحاظ میگه جلوشو میگیرم ولی نمیتونه منم دلم شکسته خسته ام و راهی ندارم من برخلاف تو دوتا بچه هم دارم دیگه نمیدونم باید چکار کنم

چون دوسش دارم 😔💔

محبت هاش واسه اینه که دهنتو ببندی و بذاری دوست دخترش در آرامش باشه. بنظرم شما مشکل کمبود محبت و عزت نفس داری که با چهارتا پیام عاشقانه به طرف مجوز خیانت هم میدی! شوهرت هم نقطه ضعفتو می‌دونه. عشق بازی واقعیش با دختره است، دوست دارم های الکی اش برای تو