2777
2789

سلام.

بچه ها لطفا لطفا لطفا اول با دقت چیزایی که نوشتم رو بخونید بعد منصفانه جواب بدین لطفا خیلی ممنون

من خانوادم مذهبی خودم چادریم هیئت میریم نماز می‌خونیم و کلا اینچیزا خیلی برامون اهمیت داره من 24 سالمه همسرمم خانوادش همینطورین ولی نه درحد ما یکم از نظر مذهبی پایین ترن شوهرمم خوب بود نماز میخوند هیئت میرفت براش مهم بود اینا ما 1 سال عقد کردیم بعدش رفتیم سر خونمون شوهرمم 24 سالشه به محض اینکه اومدیم خونه خودمون همسرم نمازشو گذاشت کنار من بهش سخت نگرفتم چیزی نگفتم تا آرامش داشته باشه تو خونه (اینو گفتم که بدونید غیر این مسئله که خط قرمز من بوده چندتا خط قرمز دیگه مم رعایت نمیکنه مثلا همین نماز و سیگاری بودن و دروغ گفتن و اینا) ولی بعد 3 ماه متوجه شدم شماره یه دختر تو گوشیش هست و هر از چندگاهی یه سلام و احوالپرسی باهاش میکنه که بعد متوجه شدم زمانیکه عقد بودیم هم با این دختره بوده و چندتا چت هم پیدا کردم که کلا ماله زمانی بود که اصلا باهم آشنا نبودیم ینی متوجه شدم با این دختره خیلی وقته دوسته بعد از 7 ماه از ازدواجمون رابطه ش با دختره خیلی جدی شد شبانه روز باهم چت میکردن و از هر دری حرف میزدن تا اینکه به رابطه ج هم رسید من کلی باهاش حرف زدم تو 3 ماه 2بار بخشیدمش بعدش یه مسافرت 4 روزه رفتیم وقتی برگشتیم باتوصیه مشاور چسبیدم به زندگیم بمدت 1 ماه و نیم تایم امتحاناتمم بود ولی بازم هم درس میخوندم هم آرایش و غذای خوب و اتاق خواب و اینا رو داشتم حتی جشن تولد مفصلی هم براش گرفتم ولی بعدش متوجه شدم تمام این مدت با دختره چت میکرده باز بهم التماس کرد و فرصت خواست گفتم بریم مشاوره وقت گرفتیم ولی مشاور خودش کنسل کرد جاهای دیگه خواستم بریم گفت من همه رو میشناسم آبروم میره نیومد دوباره اسفندماه متوجه شدم و یه دعوای کوچیک کردیم دوباره گفت فرصت میخواد تو تعطیلات عید باز رفت سراغ دختره چون یمدت حضوری همو ندیدن دختره قهر بود رفت از دلش دربیاره که من متوجه شدم بهش گفتم گفت همه اینا تموم میشه صبرکن ولی من اثری از تموم کردن نمیدیدم تا 1 ماهی تقریبا هر هفته دعوا داشتیم من خودم یه بار به دختره پیام دادم تهدیدش کردم ولی بازم تموم نکردن الانم دقیقا اول این ماه شوهرم از ظهر تا شب زنگ زده بود التماس می‌کرد گفت یه فرصت دوباره میخواد ولی بعد 2 هفته بازم رفت سراغ دختره 

الان هنوزم با اون چت میکنه 

ولی برا من پیام عاشقانه هم می‌فرسته 

که من فقط تورومیخوام 

خیلی ازت ممنونم که هستی و اینا 

شما جای من باشین چیکار میکنین؟!

آیا راه یا سیاستی هست که بشه قلب

عاشق یه مرد رو برا خودت کنی برش گردونی؟!

بازم باید بهش فرصت بدم؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ولی اینم بگم وقتاییکه خونه ست تقریبا

خیلی عالیه اگه حوصله داشته باشه ظرف

میشوره مهمون داشته باشیم حتما کمک

میکنه خونه جارو میکنه دستشویی میشوره

خریدا اینا رو انجام میده......

الانم با وجود اینکه با دختره داره چت میکنه

بازم به منم پیام عاشقانه میده

بخدا نمیدونم چیکارکنم متوجه شده

نقطه ضعفم محبت و مهربونیه وقتی

خونه هست سعی میکنه کم نزاره

خیلی گیجم خیلی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خیلی بهش فرصت دادی فقط بروازاین زندگی

مطمئنی 

راهی نیست دیگه 😔😔💔

چقد صبوری تو😐هرلحظه منتظر بودم یه جا یه حرکتی بیای ولی ..

چون دوسش دارم 😔💔

اگر میخوای همیشه نفر دوم این رابطه باشی بازم بهش فرصت بده . من که همون بار اول رهاش میکردم اصلا تحم ...

😔💔

مطمئنی راهی نیست دیگه 😔😔💔

والاعزیزم اینجوری که گفتی چارپنج باربهش فرصت دادی به نظرخودت کمه؟دلیل اینکه تاالان کنارش موندی رواصلانمیفهمم!دوسش داری؟ازترس آبروته؟یاچی؟؟اصلاخونوادت میدونن؟؟