2777
2789
عنوان

عشق ازدواج یا منطق لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
عقدید یا ازدواج کردین الان؟

آره متاسفانه عقد. 

همه خیلی عجله داشتن وسط امتحانای دانشگاهم بود و به خاطرش یه درس رو افتادم. برخلاف همه دخترا هیچ شادی و ذوقی برای زمانی که لباس بخرم و.. نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییییی.من حس تنفر نداشتم بهش.ولی خنثی بودمقبلش من دوستیو تجربه کرده بودم ولی العان همش شکر میکنم ...

آره آدم خوبیه ولی من حسی بهش ندارم نمی دونم چی کار کنم. 

هیچ شوقی ندارم که بخوام بعدا برم باهاش زیر یه سقف زندگی کنم 

آره متاسفانه عقد. همه خیلی عجله داشتن وسط امتحانای دانشگاهم بود و به خاطرش یه درس رو افتادم. برخلاف ...

اگه خنثی هستی بهش شاید یه امیدی تا زمان ازدواج باشه

ولی اگه از چیزیش بدت میاد ممکنه به سختی ارتباط بگیری باهاش

بنظرم فعلا به خودت فرصت بده اگه دیدی واقعا نمیشه یه فکر اساسی کن

اگه خنثی هستی بهش شاید یه امیدی تا زمان ازدواج باشهولی اگه از چیزیش بدت میاد ممکنه به سختی ارتباط بگ ...

نمی دونم چی کار کنم. 

فکر اساسی و اینا هم نمی تونم بکنم چون اقوام نزدیک بود و همه گفتن خوبه و فلان و همه مجبورم کردن و گفتن این بره دیگه نمیاد به خدا همین الان هم که می نویسم همش دارم گریه می کنم 

قیافه بد نیست ولی شغل و اینا و از مساعل دونفریمون خوشم نمیاد. مثلا بدم میاد بهم که دست میزنه یا بخوا ...

بازم نهایت دو ماه دیگه زمان بده 

و در مورد همین احساساتت با روانشناس صحبت کن 

اما به نظرم اگر درست نشد خودت رو سرزنش نکن و زیاد طولانی مدتش نکن 

فعلا هم رابطه ج .سی نداشته باش

بازم نهایت دو ماه دیگه زمان بده و در مورد همین احساساتت با روانشناس صحبت کن اما به نظرم اگر درست نشد ...

ممنون 

روانشناس خاصی باید برم؟ 

و اینکه ما ازدواج فامیلی خیلی نزدیک داشتیم نمی تونم هیچ کاریش بکنم. روزی هزار بار اونایی که تو زندگیم دخالت کردن رو لعنت می کنم و می گم خداکنه سر بچه هاشون بیاد ببخشیدا ولی خیلی فضول هستننن😭😭😭😭

ممنون روانشناس خاصی باید برم؟ و اینکه ما ازدواج فامیلی خیلی نزدیک داشتیم نمی تونم هیچ کاریش بکنم. رو ...

منم سر همین قضیه با خواهرم قطع ارتباط کردم 

چون خیلی اذیتم کرد و میگفت تو ازدواجت داره دیر میشه 

به نظرم نیاز داری به صحبت کردن مشاوره تلفنی هم میتونی بگیری اما حضوری بری مشاور ازدواج بهتره 

قیافه بد نیست ولی شغل و اینا و از مساعل دونفریمون خوشم نمیاد. مثلا بدم میاد بهم که دست میزنه یا بخوا ...

اون پسر زندگیش مختل میشه اگه باهاش گرم نگیری.

دوسش نداری بهش بگو درکت کنه

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید