2777
2789
عنوان

لاغری توی یک ماه

153 بازدید | 25 پست

بچه ها من تو چهار ماه فقط با پیاده روی و رژیم تونستم 18 کیلو وزن کم کنم..

حالا به نظرتون با کلاس cx و کلاس ایروبیک هم زمان پشت سر هم و هرروز،، و شبی یک ساعت پیاده روی و رژیم غذایی مناسب و خوردن قرص متفورمین(تجویز دکتره برا تنبلی تخمدان) و خوردن چای سبز و دانه چیا تا مهر ماه میتونم 10 وزن کم کنم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاله به اراده قویتبعله که میتونیچهار ماه خییییلی هم زیادهمن خودم به سه روز نکشیده میزارم کنار پیاد ...

منم نمیتونستم کم کنم.. از موقعی نامزد کردم، نامزدم ورزشکاره اون تشویقم میکنه..  گفتم زشته اون خوش هیکله من اینقد تپل باشم. دیگه انگیزه شد برام😂

ماشاالله،کالری شماری کردی؟روزی چندکالری؟قدت چنده

قدم 162..  اره کالری شماری کردم.. سعی میکنم روزی بالای هزار کالری دریافت نکنم و بیشتر چیزای پروتئین دار بخورم

قدم 162.. اره کالری شماری کردم.. سعی میکنم روزی بالای هزار کالری دریافت نکنم و بیشتر چیزای پروتئین ...

با همین روند بازم میتونی فقط یک الی دو روز در هفته فست بگیر تا استپ نشی

خدایاشکرت❤️🙏
فست چیه.. یکم بیشتر توضیح میدی؟

ببین یه رژیم  کتو   یا  تخم مرغ دوهفته ای بگیر    کم  کم  ۹ کم میکنی

منم دوروزه رژیم تخم مرغم

تو روز هروقت گرسنه شدم  سفیده تخم مرغ می خورم

دوتا هم زرده تو روز مجازه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ببین دو روز در هفته ۵۰۰ کالری مصرف کنی باعث میشه بدنت بهش شوک وارد بشه و روند کاهش وزنت به خوبی پیش ...

یعنی مقدار کالری کمتری نسبت به روزای دیگه که مصرف میکنم؟؟