2777
2789

سلام شبتون بخیر... 

یه چندتا سوال دارم.ممنون میشم هرکی مطمئنه و تجربه داره کمکم کنه و جوابمو بده. دست گلتون درد نکنه. اجرتون با اباعبدالله 😍😄...

۱. اگر بعداز اقدام چیز گرمی بخوریم مشکلی پیش نمیاد.مثلا یکساعت یا دوساعت بعد یه دونه موز . خرما بخوریم ؟ صرفا  برای دوباره بدست اومدن انرژی و سیرشدن شکم در نصف شب😆.     و  زعفران . پونه و زرشک و زیره و رازیانه که خییییلی طبع گرمی دارن و باعث سقط میشه نباید تا فهمیدنِ زمان بارداری خورده بشه ؟؟؟یعنی در زمان اقدام ؟ قرص اسید فولیک و اهن چطور عیبی نداره ؟

۲. توروخدا دعوام نکنین و گزارش نزنین  اخه جز شما کسی نیس که ازش سوال  بپرسم. میگن بزاق دهان اسپرم رو میکشه اگه اولش کسی استفاده کنه تا اخرش که بخواد اقدام صورت بگیره مشکلی پیش میاد ؟ خب دقایقی گزشته و  رسیده به مرحله اصلی و خشک شده دیگه یا نه 😆😅.  بازم ایرادی داره ؟ نمیدونم متوجه میشین یا نه ؟😂😂😂

۳. اگر کسی عفونت داشته باشه باعث میشه که باردار نشه کسی هست که با عفونت باردار بشه ؟

دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد. اگه چیز دیگه ای که بدرد میخوره بگین بقیه استفاده کنن. 

فقط منم یه چیزی بگم به اقدامی که یه کمکی کرده باشم بهشون .

پیامبر به حضرت امیر المومنین (ع) سفارش میکنن که وقتی به خانه بردی (یعنی منظور بعداز اولین رابطه کامل در عروسی و اقدام) تا هفت روز از خوردن شیر و سرکه و گشنیز منعش کن . حضرت فرمودن چرا . ایشون گفتن چون باعث نازایی وتشکیل نشدن نطفه میشه.

اینا رو بعداز هر اقدام تا هفت روز نخورین دوست جونیا😘.  البته من یه کوچولو ترشی کلم و خیارشور میخورم چون واقعا جزء غذام گاهی وقتا حساب میشه

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

نگین طولانی و حسم نبود بخونم. 😢

توووووروخدااا بخونین  . و جوابمو بدین. 

هرکی هم حاجت داره بیاد تو تاپیک قبلیم تا ختم رو شروع کنیم .

ختم دعای گنج العرش

اگه بعد رابطه چیز گرمی بخوری مث خرما یاموز عیب نداره عزیزم ولی بزاق دهان هم ممکنه اسپرمو ضعیف کنه ولی تاثیر خودشو یه کوچولو میزاره روی عفونت

لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم زعفران باعث سقط میشه بزارق دهنم تجزیه کنندس اسپرمو میکشه عفونتم داشته باشی حامله نمیشی

خدایا به داده و ندادهو گرفته ات شکر که داده ات نعمت و نداده ات حکمتاست و گرفته ات امتحان

۱. گرمی سعی کن نخوری زیاد در حد اعتدال مشکل نداره کلا مزاجتو خیلی سرد یا گرم نکن

اون ادویه جات روهم بهتره خیلی محدود کنی تا  نتیجه بارداری که ان شالله مثبت بود بعدش کلا قطع کنی بهتره

۲ بزاق تواون شرایطی که گفتی مشکلی نداره اثری نداره 

۳ عفونت هم انواع و درجه های مختلف داره میتونه بی اثر باشه یا مانع بارداری بشه

۱. گرمی سعی کن نخوری زیاد در حد اعتدال مشکل نداره کلا مزاجتو خیلی سرد یا گرم نکن اون ادویه جات روهم ...

گرمی زیاد چی میشه مشکلی داره ؟

لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
۱. گرمی سعی کن نخوری زیاد در حد اعتدال مشکل نداره کلا مزاجتو خیلی سرد یا گرم نکن اون ادویه جات روهم ...

یه تست مزاج شناسی گرفتم مزاجم حدودا گرم و یه مقدار تر بود. خیلی هم موز و خرما دوس دارم. کلا بعداز قرص اهن و اسید فولیک میرم یا یدکنه خرما میخورم یا یدونه موز . میگم اشکالی نداره. میگم یه بار گرمای بدنم نزنه اسپرمو بسوزونه.

وقتی عفونت داشته باشی احتمال اینکه بچت دختر میشه خیلی زیاده، من با عفونت شدید باردار شدم

عفونت فکر نکنم داشته باشم. سوزش  یا خارش ندارم یا ترشح بدبو ندارم .  فقط دوچیز منو مشکوک کرده .

یکی اینه حین نزدیکی ترشحات سفید ازم میاد . دوم اینکه گاهی ترشحاتم زرد رنگ میشن. اولش ابکی هستن. با دستمال پاک میکنم زرد کمرنگ هستن یا نمیشه بهشون گفت شیری رنگن. بیشتر نباتی رنگن😆😅

جواب دادیم خو  تف مالی کردن ممنوع! با وجود عفونت نزدیکی کردن ممنوع! زعفران خوردنم تعطیل

خخخخخخخخخخخخ 😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆

تف مالی رو خوب اومدی   . حالا چرا با حرص  گفتی.

خخخخخخخخخخخخ 😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 تف مالی رو خوب اومدی     . حالا چرا با حرص  گفتی ...

چون خودمم این اشتباهو زیاد کردم شوهرم ک شده روان کننده براش  

خدایا به داده و ندادهو گرفته ات شکر که داده ات نعمت و نداده ات حکمتاست و گرفته ات امتحان
خخخخخخخخخخخخ 😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 تف مالی رو خوب اومدی     . حالا چرا با حرص  گفتی ...

خب ژل لوبريكانت استفاده كن ك محلول در اب ام هس

مثلا همون بزاغ دهان كم باشه

ولي خيلي بهتر از بزاغه

بزاغ پر از ميكرووووبه

ني ني موخوام خب👼👼👼👼