2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بیاین❤️

337 بازدید | 27 پست

سلام خانمایی که شاغلین لطفا شغل و حقوقتونو بگین لطفا واقعیت رو بگین‌چون ما اینجا کسی رو نمی‌شناسیم. میخوایم انگیزه بگیریم ممنونم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی انگیزه نمیگیره

یا توهین میکنن یا یه سری مقایسه ها انجام میدن که آدم اذیت میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چ رشته اي خوندي

رشته م مرتبط نیست

ولی اگر شیمی ،زیست و رشته های مرتبط با این دو رشته رو خونده بودم قطعا حقوقم خیلی بالاتر بود و توی شرکت های بهتری میتونستم کار کنم

الان مکمل کار میکنم، اونجوری میتونستم دارو کار کنم که هم حقوق بالاتری داره هم راحت تر هست .

رشته م مرتبط نیستولی اگر شیمی ،زیست و رشته های مرتبط با این دو رشته رو خونده بودم قطعا حقوقم خیلی با ...

شركت توليد دارو هست؟ 

خصوصيه؟ اشنا داشتين؟ يا ميشه كسي ديگه هم درخواست بده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

رشته م مرتبط نیستولی اگر شیمی ،زیست و رشته های مرتبط با این دو رشته رو خونده بودم قطعا حقوقم خیلی با ...

اگه موقعيت شغليت پايدار هست درسش رو مرتبط بخون هم خودت لذت بيشتري ميبري هم جاي پيشرفت داره هم كار روتخصصي تر انجام ميدي همش سوده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شركت توليد دارو هست؟ خصوصيه؟ اشنا داشتين؟ يا ميشه كسي ديگه هم درخواست بده

شرکت خصوصی هست

بله تولید دارو هست 

نه

از سایت e estekhdam پیدا کردم

عنوان شغلی رو بزنید نماینده علمی فروش

یه عالمه آگهی میاد

اگر مصمم هستید بگید راهنمایی تون کنم چه مواردی رو برای انتخاب شغل در نظر داشته باشید 

اگه موقعيت شغليت پايدار هست درسش رو مرتبط بخون هم خودت لذت بيشتري ميبري هم جاي پيشرفت داره هم كار رو ...

اجازه و وقت ادامه تحصیل رو نداریم

روز اول ازمون میپرسن قصد ادامه تحصیل داری یا نه