2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

266 بازدید | 18 پست

خیلی مفصل وطولانیه انقدحرف تودلم ریختم که ده تاتاپیکم جانمیشه ولی هرچی بیشترفک میکنم میبینم این زندگی حق من نیست این نبوداونیکه من میخاستم میخام طلاق بگیرم ولی ازواکنش خونوادم حرف مردم وعاقبتش خیلی میترسم

خونواده شوهرم عرصه روبهم تنگ کردن شوهرمم پشتشونه اصلاحامی من نیست.بهم اهمیت نمیده نظرات منونمیبینه کل زندگیمون داره تودست پدرومادرش میچرخه.خسته شدم دیگه .زندگی مارونابودکردن بخاطربقیه ی بچه هاشون .مسولیت همه رودوش مائه .ازجزئی ترین خواسته هام بایدبگذرم فقط به خاطراینکه اوناخوش باشن.

وای دارم روانی میشم ازبس فک کردم ازبس توتنهایی خودم اشک ریختم.خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین مشاوره  با خانواده همسرتونم حرف بزنید و بهشون بگید که دارین یه زندگی رو از هم میپاشونینو خراب میکنین  به چند نفرم بگو شوهرتو خانوادشو نصیحت کنن اگه شوهرت درست نشد بعدش طلاق بگیر 

فک کنم خیلیم بدش نیادخونوادش که ازخداشونه اینجوری دیگه راحت مبدوشنش

اگه خودشم راضیه پس بگو مهریه ات رو بهت بده و طلاق عمرتو به پای کسی نذار که قدرتو نمیدونه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
برین مشاوره با خانواده همسرتونم حرف بزنید و بهشون بگید که دارین یه زندگی رو از هم میپاشونینو خراب م ...

اینااصلانمیفهمن بخداباهاشون سرسنگین شدم کم رفت وآمدمیکنم میدونن چقددلخورم ولی بازم ککشون نمیگزه تازه طلبکارم هستن که زنت نمیره نمیادشوهرمم میگه حق دارن.

پدرشوهرم نزاشت من جاییکه دوس دارم زندگی کنم حالام هرچی داریم ونداریم داریم خرج میکنیم برااون پسراش ذره ای هم خیالشون نیست وبه روی خودشون نمیارن.میریم خونه بابام زنگ میزنه میگه ماکارداشتیم چرارفتیداینم هل میشه که بریم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه خودشم راضیه پس بگو مهریه ات رو بهت بده و طلاق عمرتو به پای کسی نذار که قدرتو نمیدونه

ایناجونشون درمیره براهزارتومن مهریه میده به نظرت عمداداره اذیتم میکنه که یه جوری برم مهریه نده

اینااصلانمیفهمن بخداباهاشون سرسنگین شدم کم رفت وآمدمیکنم میدونن چقددلخورم ولی بازم ککشون نمیگزه تازه ...

حالا یه بار بهشون بگو  به بقیه هم بگو که بهشون بگن شاید از خودشون یکم فهمیدن  بعضی ها تا حرف نزنی نمیفهمن 

من اتفاقا دارم طلاق میگیرم من مشکل تو رو دارم دهن بین پدر مادرشه و اینم مثل شوهرتو حامی اوناست و به خاطر اونا باید از خاسته هام بگذرم علاوه بر اون شوهرم اعتیاد داره کتکم میزنه قمار میکنه سر کار نمیره رفیق بازه کل زندگیمو فروخته قمار کرده ماشینمونو طلاهامو گوشیامونو که یدونه از طلاهام مونده بوداونم فروختم برا خودم گوشی خریدم و دارم وسیله هامو جمع میکنم برم طلاقمو بگیرم خونمون الان هیچی نداریم از دیروز نه صبحانه نه ناهار نه شام خوردم امروزم صبحانه نخوردم از گشنگی دارم طلف میشم شبم زده به رحمم خونریزی کردم دارم میمیرم  

من اتفاقا دارم طلاق میگیرم من مشکل تو رو دارم دهن بین پدر مادرشه و اینم مثل شوهرتو حامی اوناست و به ...

خدابه دادمون برسه من تازه باردارشدم یکم پابسته اینم شدم عمده ی مشکل من باشوهرمم همین دهن بینی خونوادشه اصلاپشت من نیست الان ۶ساله دارم ازاین خونه به اون خونه اثاث میکشم فقط بخاطرتصمیمات اشتباه پدرش وبخاطراینکه داداشش پول نمیده خونه روتکمیل کنیم ازروزاول گفتم من خونه آپارتمانی نمیخام گفت باشه بعدکه به خونوادش گفت همشون گذاشتن روهم گفتن آدم نبایدبه حرف زنش گوش بده بایدبیای شراکتی باداداشت نزدیک خودمون بسازی حالام ۵ساله براشراکتی ماخرج میکنیم الانم که لورفته یه طبقشم مفت ومجانی میخادبده اون داداشش بخدادیگه درمونده شدم اجازه ی نفس کشیدن بهمون نمیدن کلی خرج کرده حالام میگه مانهایتا۵۰تومن ازداداشم طلبکارباشیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️