2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 18 پست
ممنون گلم ولی کارمن ازدعاگذشته دعاکن بلایی که شوهرم وخونوادش سرمن آوردن سرخودشون بیاد

قربونت عزیزم

یه ادم از خدا بی خبر هم منو خیلی اذیت کرد خدا ازش نگذره

بسپار به خدا 

تو نت بگرد ختم و چله اینا پیدا کن انجام بده شاید خدا کمک کرد چون شما عروسی کردی بیشتر تلاش کن حیف زندگیته

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
قربونت عزیزمیه ادم از خدا بی خبر هم منو خیلی اذیت کرد خدا ازش نگذرهبسپار به خدا تو نت بگرد ختم و چله ...

براخودمم آسون نیست ولی موندن تواین زندگیم خیلی سخته خیلی تحمل کردم دیگه به خرخرم رسیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابه دادمون برسه من تازه باردارشدم یکم پابسته اینم شدم عمده ی مشکل من باشوهرمم همین دهن بینی خونواد ...

وای خیلی سخته خیلی خدارو شکر من بچه ندارم من دیگه الان از درد دارم میمیرم انقد کتکم زده از حرص شدم پوست و استخون همش میگه بمون درست میشه همش مسته خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم من از اینورم محدودم جایی رفتنی باید مادرشوهرم ببریم ۲۴ ساعته زیر نظرشونم و تلفنی هم حرف زدنی دم گوش وای میسن من شرایط خیلی سختی دارم من حتی واسه خودم نمیتونم تصمیم بگیرم موهامو کوتاه کردم مادرشوهرم گفت چرا بدون اجازه من کوتاه کردی شوهرم کتکم زد رنگ کردم همینطور یعنی با گفته مامانش نرم مرگم رسیده 

وای خیلی سخته خیلی خدارو شکر من بچه ندارم من دیگه الان از درد دارم میمیرم انقد کتکم زده از حرص شدم پ ...

چرااجازه ی چنین رفتاریوبهش میدی؟؟؟بروازش شکایت کن غلط کرده دست روت بلندمیکنه والامن انگشتش تاحالابهم خورده بوددمارشودرمیاوردم چراخونوادت ازت حمایت نمیکنن