2777
2789
عنوان

کسایی که سگ دارن بیاین لطفا

112 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، اول از همه خواهش میکنم از دوستانی که با نگهداری سگ مخالف هستن یا بدشون میاد لطفا تو تاپیک نیاین و سوالات و حرفای نامربوط نزنید (برای احترام به همدیگه) 😁🙏🏻

من باید یک هفته برم یه مسافرت دور، مجبورم سگم رو بذارم تو پانسیون. از خود پانسیون مطمئنم ولی خیلیی نگرانم که یه موقع سگم تو این یه هفته افسردگی نگیره. بیشتر میترسم تو این یه هفته فکر کنه من ترکش کردم و مریض شه چون بیش از حد به من و خانوادم وابسته‌س و تاحالا هم ازش دور نشدیم🥲فوق العاده وابستگی داره و اجتماعی هم نیست.

اگه شما تجربه دارین ممنون میشم یه راهی بگید که خیالم راحت شه بتونم کاری کنم که فکر نکنه ترکش کردم و افسردگی نگیره🥲🥲از خود پانسون کاملا مطمئنم خیالم راحته فقط از افسردگی خودم ناراحتم. تاحالا سگتون رو گذاشتید پانسیون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزاریییی باخودتون ببرینش گناه دارهه اونجا مریض بشه چیی

نمیشه برد، باید برم خارج از کشور هرجوری فکر میکنم در توانم نیست ببرمش🥲پانسیونه نگهداری vip داره گفتم اونجوری براش بگیرم که از سگ های دیگه جدا باشه کلا نگهداریش خصوصی باشه که مریضی نگیره. نگرانم براش🥲

بذارش تو خونه ای که بوده اگه میشه کسی بیاد کنارش بمونه یا حداقل دوسه بار در شبانه روز بهش سربزنن  افرادی که ارتباط بیشتری با شما داشتن . ولی اگر نشه بهرحال پانسیون بهترین راه حله . بنظرم برای بهبود شرایطش با دامپزشک یا مربی صحبت کنی بیشتر بهتون کمک میشه . امیدوار سفر و جدایی ارام  ، و بازگشت پرشوری بهم داشته باشین .🐕🐕🥰 

به غیر از خودتون به کسی دیگه از اطرافیانتون وابسته نیست که نیاد مسافرت و پیش اون بذارینش؟؟

به کل خانوادم شدیدا وابسته هست ولی هیچکس تو این یه هفته خونه نیست. تنها راهم پانسیونه که مجبوریم با کلی نگرانی بذاریمش