2777
2789
عنوان

خجالت نمیکشین انقد خرافاتی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 70 پست

فقط اونایی که میلوینها پول میدن فا ل قهوه 😑

بعد میان میگن عین حقیقت رو گفت ‌ لامصبها ‌پول مفت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم هست. اوضاع ملتمون روز ب روز داره داغون‌تر میشه.

لینک کارزار بیوت میفرسنی امضا کنم؟هر کار میکنم نمیشه کامل لینک بگیرم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
کاش تاپیک های حس ششم بترکن اکثر روزا یکی تو پر بازدیدا هست . واقعا آدم عاقل زندگیش بر پایه حس ششم می ...

حالا این بچه‌مچه های زیر ۱۸ سال هیچ. میبینی زن بالغ ۳۰ ساله! تمام تاپیکاش حس ششم. یکی مث من ک...خل ک حوصلش سر رفته میره میگه حس ششمم. من دیدم ازینا. طرف کاربر مرد هس. ک گاهی میاد با کاربری جدید فحاشی میکنه. بهشون میگف مادرم جن دارم چمیدونم خودم جن دارم. ماشالله خانومای ما هم ک...

من از کسی که علمش رو داره پرسیدم گفت حس ششم دروغه و فقط مختص حیواناته پس اون نخود مغزی که این ادعا رو داره خودشو هم طبقه حیوانات دیده چه فازی هم برمی‌داره برای بقیه 🤦‍♀️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قبلاً میخواستم حس ششمم رو آزمایش کنم میگفتم بپرسید ببینم وی درمیاد بخدا نیریختن و می‌پرسیدم بعضی درست در نیومد بعضی هم نه چند روزه یه اتفاقاتی افتاد فهمیدم حس ششم این نیست یکی بیاد کی حامله میشم جنسیتش چیه واااای یا یکی بیاد بگه آزمون قبول میشم اصلا ربطی ندارند حس ششم یه چیز دسگست پاسخ این سوالات هم اصلا تو چیز دیگری هست واقعا خودم موندم چی بگم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دیدی با چه ژستی هم میان جواب میدن ؟

😂😂😂😂👍👍👍👍

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دمت گرم واقعا تو دلم مونده بود ک بگم ، انگار با رمال مواجه شدن، از اونطرفم طرف ک حس ششمیه مثلا یجوری ...

زر میزنن بابا.  همون ۵ تا حواس رو هم بزور دارن. فقط میخوان سرگرم شن اونایی ک میگن حس ششمم

فقط اون ضجه و التماس بقیه🤣🤣🤣

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
حالا این بچه‌مچه های زیر ۱۸ سال هیچ. میبینی زن بالغ ۳۰ ساله! تمام تاپیکاش حس ششم. یکی مث من ک...خل ک ...

دقیقااااااا وایییی. بخدا من شک میکنم به عقل یه سریا

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª