2777
2789
عنوان

بیاین چت خواستگار قبلیمو بزارم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 22 پست
بگو میرم شکایت میکنم باباتو درمیارم

اصلا هر خطی زنگ میزنه از ترس اینکه اون باشه جواب نمیدم 

خودشم می‌دونه میترسم شکایت کنم چون به همسرم چیزی در این باره نگفتم 

راضی به رضایش🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم ببینم با چه رویی باهات چت کرده 🤫🙂

انقد به کارما اعتقاد پیدا کردم انقد دل منو شکستن الان باید حال و روزشونو ببینی بخدا ندیدم کسی اشکمو دربیاره و خوشبخت بشه

راضی به رضایش🩵
انقد به کارما اعتقاد پیدا کردم انقد دل منو شکستن الان باید حال و روزشونو ببینی بخدا ندیدم کسی اشکمو ...

عزیزم معلومه خیلی زیاد اذیتت کرده و الانم تاوانشو پس میده ولی اون چون دیده تو با شوهرت خوشبختی میخواد دوباره خوشبختید رو بدزده لطفا مراقب باش🫂❤️‍🩹

.
بعد ۱ ماه فقط خواست بیاد خواستگاری نخواستیم ازدواج کنیم که😂 حرص نخور

بابا چی میگی حالت خوش نیس؟ میگی بعد یک ماه ازدواج کرده خواستگارت حرص نخور

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)