2777
2789

من بارداری اولمه

احتمال زایمان زودرسم دادن بهم

اول این ک چ تاریخی بهتره سز بشم با این احتمال؟

بعدم این ک قبل و بعد زایمان چ کارایی انجام بدم؟؟ 

شما اگر برگردید عقب چ کارایی میکنید 

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

عالی بودم

ادم زرنگی بودم خودمو ننداختم زیاد و راضیم بعد ۱۲ ساعت از رو تخت بلند شدم و رفتم سرویس و از کمر به پایین شستم

همه چیمو عوض کردم برگشتم تختم..مدام چیزای گرم میخوردم 

چایی و خرما و 

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بودمادم زرنگی بودم خودمو ننداختم زیاد و راضیم بعد ۱۲ ساعت از رو تخت بلند شدم و رفتم سرویس و از ...

چند شب بستری میکنن؟؟

اون لحظه ک میخای از سرجات پاشی میگن خیلی درد داره

چکار کنیم کمتر درد بکشیم؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
چند شب بستری میکنن؟؟اون لحظه ک میخای از سرجات پاشی میگن خیلی درد دارهچکار کنیم کمتر درد بکشیم؟

خوب شیاف میزارن 

من هر ۴ ساعت یکی میزاشتم و هیییچچ دردی نداشتم

من مشکل فشار حاملگی داشتم ۳ روز بستری بودم 

نرمالش تقریبن ۲۴ ساعته

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

من از ذوق   خیلی حرف زدم   و سرمو تکون دادم  الان گاهی   یهو سردرد های بدی مباد سراغم  اینو مراقب باش  و در کل  سزاربن بهترین  انتخاب  تو زندگیم  بود   درسته بعدش خبلی  درد داست بلند سدن از رو تخت   اینا   اولش خیلی  گریه کردم البته من خیلی لوس ناز نازیم   ولی به شدت  راضیم

از همین الان با خودت کنار بیا که زایمان راحت وجود نداره...

اما خیلی کارا می‌تونی بکنی که کمتر اذیت بشی

مهم ترین توصیه ای که می‌تونم بکنم بهت اینه که هرجا احساس کردی دیگه سخت‌تر از این نمیتونه باشه، به این فکر کنی که همه اینا موقتی هست و تموم می‌شه 

زایمان سخته

روزا و هفته های اول بچه‌داری خیلی سخته

شاید تا چند ماه اول نتونی اوضاع رو سر و سامون بدی 

ولی مطمئن باش همه این چیزا به حالت عادی برمی‌گرده و تو می‌مونی و یه نی‌نی که میشه همه زندگیت😍😍😍

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من از ذوق خیلی حرف زدم و سرمو تکون دادم الان گاهی یهو سردرد های بدی مباد سراغم اینو مراقب با ...

👌👌 پس سرمو نباید تکون بدم

تا چند ساعت؟؟؟

و این ک چرا انقد راضیی؟

از همین الان با خودت کنار بیا که زایمان راحت وجود نداره...اما خیلی کارا می‌تونی بکنی که کمتر اذیت بش ...

دقیقا همینطوره

می‌دونم هردو نوع زایمان سخته...

خیلی قشنگ صحبت کردی

مرسی بابت دلگرمیت🩷🩷

👌👌 پس سرمو نباید تکون بدمتا چند ساعت؟؟؟و این ک چرا انقد راضیی؟

من ۳ روز بستری بودم

۲۴ ساعت مجبور بودم بدون حرکت رو تخت باشم ولی بینهایت حرف زدم... سردرد هم نداشتم کلا

ولی نرمال اینه که تا قبل راه رفتن کلا زیاد تکون نخوری

بعدشم بالش بلند نذاری

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
👌👌 پس سرمو نباید تکون بدمتا چند ساعت؟؟؟و این ک چرا انقد راضیی؟

از ساعت  ۱۰ که زایمان  گردم  تا  ۹ شب که اوردن  گفتن  تکون نده من اعصابم  خورد  شده بود تکون میدادم و حرف میزدم  دردم  ادم  نداره که  بی حسه     خیلی  خوش میگذره اون تایم  بعدش ولی میارن  پاین  درد داره     ولی عادی  بشینی  تکون  نخوری دردی  نداره   ولی خب میگن باید راه بری من که اومدم  پاین    حالت  تهوع گرفتم از درد اولس ولی بعدش  رفتم توالت   راه رفتم    بچمم از همون اول گریه  و دهنش باز بود

منم دوبار سزارین شدم دوتاش بچه تو لگنم بود تو ۹ ماه نمیتونستم راه برم انگار سرش وسط پام بود دکترم خیلی خوب بود گفت از ۳۸ هفته به بعد دیگه میتونی سزارین کنی من ۳۸ هفته ۱ روز سزارین شدم.

درد که داره دیگه زایمانه بدترین دردا یکی اینکه وقتی میخوان شکمت فشار بدن بعدی هم اولین بار میخوای پاشی خیلی اذیت میشی. ولی نگران نباش اینا بعد چند روز همش یادت میره🫠

والا من تو سن 18 سالگی اولین سزارینمو انجام دادم

با اینک بچه سن بودم اما قشنگ بلند شدم راه رفتم خودمو از پا ب پایین اب زدم

درد هم اونقدر نداشتم ک بخام پمپ درد بگیرمو اینا

فشار شکمم دوتاش موقع بی حسی بود ک متوجه نشدم دور اخر رو بعد بی حسی بود ولی خب قابل تحمل بود نمیگم درد نداشت اما خب عمله دیگ ی سری تیر کشیدنا و دردا داره ک برا من قابل تحمل بود

ایشالله همه تون ب سلامتی زایمان کنید♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂