2777
2789

همه دوستدارن زندگی عالی داشته باشن پراز ثروت  پراز شادی پراز حس خوب   

اما عده ای اونو هدف خودشون قرار میدن 😮

اما خیلی کم هستن که تلاش میکنن برا هدفشون 😌

و ی عده فقط هستن که مسیری دارن برای تلاش کردن برای رسیدن به اون هدف 👌😮

حالا تو که انقدر ارزشمندی که هدف داری😍آیا مسیری هم داری برا رسیدن به ارزوهات ؟🤔

اگه نداری الکی تلاش نکن اول مسیرو پیدا کن بعد توو اون مسیر تلاش کن برا رسیدن به هدفت.🙂🙏🏻

مسیر توچیه؟

کمک خواستن برای پیشرفت همیشه فکر خوبیه⚘

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

نه واقعن هیچی 

یه پوچی مطلق رسیدم 

جفت پا رو هوام. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

ازم بخوای بهت میگم اما هرکسی نمیتونه موفق بشه  چون موفقیت 

با تنبلی/بابی برنامگی /با ترس/با بیخیالی/با بی هدفی/با لیوان پر داشتن/بامغرور بودن/با بد بینی/نخواندن کتاب /بی صبری/ بی انگیزه بودن/اصلا سازگار نیست و موفقیت وقتی حتی یکی از اینها در تو باشه ازت فرار میکنه

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعن هیچی یه پوچی مطلق رسیدم جفت پا رو هوام.

دوسداری این فضارو عوض کنی انگیزشو داری ؟

دوسداری این فضارو عوض کنی انگیزشو داری ؟

نه واقعن ولی دوس دارم که عوض شه 

اما همه راه ها برام قفله

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

نه واقعن ولی دوس دارم که عوض شه اما همه راه ها برام قفله

درکت میکنم 💚 منم ی زمان مثل تو اینجور قفل بودم 

همه جارو دیوار میدیم ولی درواقع دیوار نبود فقط در های بسته بود که باید بازشون میکردم و من بی هدف خودمو فقط بهشون میزدم.

اما یک دوست بهم کمک کرد و بهم نشون داد که در هایی اطرافم هست که بایدجور دیگه ای باهاشون رفتار کنم  تا مسیرباز بشه

درکت میکنم 💚 منم ی زمان مثل تو اینجور قفل بودم همه جارو دیوار میدیم ولی درواقع دیوار نبود فقط در ها ...

چه جالب

نه واقعن ولی دوس دارم که عوض شه اما همه راه ها برام قفله

البته که همه ی راه ها برات قفل نیست چون خیلی راه هارو هنوز از نرفتی 

ولی قبول دارم که کلی راه رو انتخاب کردی و رفتی ولی نتیجه نگرفتی

من میخوام از نظر مالی مستقل باشمدیپلم دارممیخوام یه حرفه رو یاد بگیرم

سلام خیلی عالیه 😍😍 اما تا چه حد میخوای مستقل بشی؟ از نظرت سقف مستقل شدنت در چه حده؟

منم میخوام مستقل بشم... خسته شدم... از بی عرضگی وبی برنامگی... میخواستم تی تی سی بگیرم که دیگران میگن به درد نمیخوره وتوش پول نیست...😑

روز های خیلی خوبی تو راهه... 🧡🌈🌱... خدایا شکرت🦋
نه واقعن هیچی یه پوچی مطلق رسیدم جفت پا رو هوام.

دومین نظر رو بخون ببین چه چیزهای منفی تو خودت داری  که اونجا نوشته و اگه دوست داشتی بهت کمک میکنم رفعشون کنی

منم میخوام مستقل بشم... خسته شدم... از بی عرضگی وبی برنامگی... میخواستم تی تی سی بگیرم که دیگران میگ ...

عالیه که  انگیزه داری و برای هدفت گام برداشتی⚘👌🤗 اگه دوست داشتی وصلت میکنم به یکی از مشاورامون که کاملا رایگان بهت مشاوره میده و کمکت میکنه توو ایتا 

دوستداری شروع کنی ؟یا هنوز حوصلش نیست؟

باید اول بفهمم با خودم چند چندم