2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری و سقط جنین

718 بازدید | 55 پست

مامانهای عزیز میشه بیایید کمک از استرس دارم میمیرم.از دیروز صب لک بینی داشتم که رفته رفته بیشتر شد و امروز تبدیل به لخته شده.دیروز رفتم سونو گفت ۴ هفته ای ساک رو میبینم ولی فعلا چیزی مشخص نیس.دو هفته دیگه بیا.در صورتی که از آخرین بارداری ۶ و ۴ روز میگذره.بنظرتون داره سقط میشه؟ بیمارستان هم رفتم گفتن فعلا شیاف استفاده کن و تا دو هفته صبر کن😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو این دوهفته استراحت مطلق باش رابطه نداشته باش سرپا نمون تا خدا چی بخواد

همین کار رو میکنم درد کمر هم  دارم.خودم احتمال زیاد میدم داره سقط میشه.شما سابقه داشتین.اطلاعی دارین؟

همین کار رو میکنم درد کمر هم دارم.خودم احتمال زیاد میدم داره سقط میشه.شما سابقه داشتین.اطلاعی دارین ...

عزمزمه برای من درحد فقط'لکه بینی بود ک بستری شدم درنهایت و دور از جون نی نی شما کلا حاملگی من پوچ بود و کورتاژ شدم ولی شما فعلا استراحت کن به امید خدا قلبش تشکیل بشه و حالتون بهتر بشه درهر حال فعلا باید صبر کنی 

هر چی خدا بخاد اون بهترینه💞💞💞 و تا اون نخاد برگی از درخت نمیفته...

دقیقا با حرفتون موافقم.آخه بارداری ناخواسته بودم میگفتم خوشحال نبودم همش عذاب وجدان گرفتم نکنه خدا قهرش گرفته و میخواد ازم پس بگیره نباید ناشکری میکردم.همش ناراحتم😢😢

انرژی منفی نده لطفا عزیزمشیاف رو استفاده کنصبر کنمن ۵ ماهمه هنوز لکه بینی و دفع لخته دارمبعضی باردار ...

اره این مدل کلا زیاد شده و من دیدم ک اکثرا ختم بخیر شدن به شرط استراحت 

خدا نی نیتو حفط کنه. یعنی امیدوار باشم؟

اره عزیزم ....مثبت باش و بدون خدا بهترین رو برات میخاد... استراحت کن و استرس نداشته باش...با مطالعه و ...خودتو سرگرم کن ...انشاالله خیره

تموم میشه هر شبی...