پاستای ریحون باید داغ داغ خورد و نزار تو یخچال یا صبرکنی بعد بکشی بلافاصله باید بکشی و بخوری
مرغتو کوچیک تیکه کن سرخ یا مرینیت کن
بعد سیر رنده کن دوتا بزرگ
دوتا گردو بکوب
پاستا ها ک اماده شد بریز توی تابه قبلشم کمی روغن بریز و بعد سیر و مرغ و اینارو اضافه کن و دراخر ی دسته ریحون پاک شده و ی لیوان و نصفی شیر توی مخلوط کن بریز و دوقاشق خامه و قاطی ک شدن بریز روشون و ابشون کشیده شد پنیر پیتزا بزن و بعد اب شدن پنیرا اماده خوردنه
.....
قیمه پلوو البالو پلو و مرصع پلو قیمه نثار و.. اینام جدیدن زیاد درست میشه دیدم
...
کوکو برنج.. برنج پخته شده، رو کمی له کن ادویه بزن و تخم مرغ و بعد سرخ کن...
...
اسپاگتی ب سبک من
از صافی رد کردی بعد جوشوندن سرخ کن و بیار سرسفره و قبلشم میتونی سس گوجه درست کنی با سویا یا گوشت قلقلی و بخورین البته سوسیسم میشه
....
یکم روغن بریز کف تابه ب اندازه کف تابه نون لواش بزار بعد تخم مرغ و کمی فلفل دلمه و ادویه قاطی کن و بزن بریز روشون و کمی سوسیس حلقه ای سرخ شده بزار و روشون پنیر پیتزا بزن کمی اب شدن یکم نون دیگ مث همین بزار روشن فشار بده و بعد نونو جابجا کن ک هردوطرف بپزه و بعد برش بده
...
اشترودل و سمبوسه حدودا مث همن فقط نون و خمیر فرق داره اگ خواستی بگو بگم و...
راستی این املتم خوشمزس تخم مرغ و یکم کدو با پوست و فلفل دلمه و گوجه خورد شده و ادویه
....
گوجه سوخاری و قارچ سوخاریم ک مشخصه
املت قارچ و تخم مرغم خوشمزش اول قارچای خوردشدتو تفت میدی بی روغن بعد روغن بزن و بعد تخم مرغ و ادویه
کوکو کدو سبز هم مزه گوشت میده اگرخواستی بگو بگم دستم درد گرفت