2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااییییییی خودخودمنی

منم دیرز۲-۳وسایل یخچال روزیختم دور

حالم خیلی خوبه

دوست دارم۱انبارداشتم کل آشغالارواونجامیریختم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
انباری هم چاره نیست باید انداخت دور فقط

خوب یه عده مریض هستن اصلا چیزی رو دور نمیندازن.مادر من وسایل زمان سفره عقد خودش رو هنوز داره و افتخار می‌کنه که جنسشون فلانه و باید بمونه.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

انباری هم چاره نیست باید انداخت دور فقط

آخه همسرم نمیزارن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
به نظر من اصلا اینطور خوب نیست

بعضی چیزهابعدهالازم میشن

مثلاکتابهای دانشگام

ازاون کتابهاست که هم هزینه بالامیخوادخریدش

وهم مرجع هستن وبرای بچه هام لازمن

به نظر من اصلا اینطور خوب نیست

خدا شاهده ما دوتا انباری داریم، یکی ۸۶متر مربع که دو تا دور قفسه زدیم یکی هم ۳۶متر مربع. بازم فضا کمه.یه ماهه داریم بنایی میکنیم تمام وسایل خونه رو عوض کردیم همه قدیمیا تو‌ حیاط مونده خدا به دادمون برسه.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.