2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی کسی تجربه داره

243 بازدید | 12 پست

کسی این ویروس رو گرفته؟

از دیروز دل و رودش میگه پیچ میخوره گلاب به روتون عصری چندبار بالا آورد دکتر رفتیم سرم و امپول گرفت بهتر شد باز الان یبار استفراغ کرد تبشم بالاست لرزم داره 

شما تجربه دارید؟

۱۷ سالشه

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

دمنوش پونه نبات روزی سه لیوان

اب روی اتیشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ  کلیه

سنگ صفرا

آپاندیس هم این آثارروداره

کمی نوشابه سردسیاه بهش بده

احتمالابهتربشه

تب هم نشانه عفونت دربدنه

که ممکنه ازاوناکه من گفتم باشه

ممکنه گرمازده شده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
سنگ کلیهسنگ صفراآپاندیس هم این آثاررودارهکمی نوشابه سردسیاه بهش بدهاحتمالابهتربشهتب هم نشانه عفونت ...

امروز سونو داد اینا نبود

آخر دکتر گفت ویروس گوارشیه

گرمازدگی استفراغ شدید داره؟ این تا یه ساعت پیش تب نداشت تازه تب کرده داره میسوزه 

امروز سونو داد اینا نبودآخر دکتر گفت ویروس گوارشیهگرمازدگی استفراغ شدید داره؟ این تا یه ساعت پیش تب ...

بله

وحشتناک

تب هم داره اگر۲روزدرمان نشه

کمی نوشابه بده اگربهترشدهمون گرمازدگی یامسمومیته

من رفتم بیمارستانتخصصی کلیه

تشخیص عفونت ادراری دادن

آمپول زدکم بودبمیرم

خاک توسرشون

سنگ کلیه داشتم وآمپول عفونت ادراری براش خطرناک بود

دکتراهیچی شون درست نیست

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بلهوحشتناکتب هم داره اگر۲روزدرمان نشهکمی نوشابه بده اگربهترشدهمون گرمازدگی یامسمومیتهمن رفتم بیمارست ...

اییی وای چقد وحشتناک

اره واقعا داغون شدن دکترا اگه به قول شما گرمازدگی باشه و نتونستن تشخیص بدن هیچی دیگه…

ممنونم باید صبر کنم مغازه ها باز شه نوشابه بخرم

کاش تبش بالاتر ازین نره تا چند ساعت لرز داره نمیذاره با دستمال نمدار خنکش کنم

امیدوارم گرمازدگی باشه از ویروس بهتره

اییی وای چقد وحشتناکاره واقعا داغون شدن دکترا اگه به قول شما گرمازدگی باشه و نتونستن تشخیص بدن هیچی ...

یه تشت آب ولرم ونمک وکمی سرکه بریزپاهاشروبزارتوش

تبش میادپایین

لرز داره اشکال نداره؟

لرزش برای تب شدیدش

وافت فشارش

یه چای پررنگ باچندقندتوش بندازه بده بهش

لرزش قطع میشه

گرمی برای تب ضرر نداره؟ تبش بالاس

پونه خودش تب بره

من موقع تب بچه ها میدم بجای استامینوفن 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

امروز سونو داد اینا نبودآخر دکتر گفت ویروس گوارشیهگرمازدگی استفراغ شدید داره؟ این تا یه ساعت پیش تب ...

تب داره چون مایعات بدنش کم شده

سردل نکرده؟

زیر جناغ سینه درست بالای شکمو فشار بده سردل داشته باشه درد میگیره.اگه امتحان کردی خبرم کن

اگه ویروس باشه تنها راهت پونه نباته  که قشنگ ابش سبز شده باشه،هم استفراغ و اسهالو بند میاره هم تب بره،هم سیستم ایمنی رو تقویت میکنه

نوشابه بهش نده نوشابه دشمن معدس نمیدونم کی این نوشابه خوردنو باب کرده

پونه نبات که طبیعیه بهش نمیدی اونوقت میگی مغازه باز بشه نوشابه بهش بدم

یه سرچ بزن ببین پونه چقدر خاصیت داره برای الانش

پونه بده دوساعت بعد خوب شده

اگه استفراغش شدیده اندانسترون بده یا دمیترون