2777
2789
عنوان

رفتار خوب جاری

231 بازدید | 19 پست

همیشه که نباید بدی گفت 

بیاید یبارم چیزای خوب یاد بگیریم کنار هم و رفتارای خوب رو تقویت کنیم

جاریتون چه رفتار خوبی داره که خوشتون میاد و میپسندین؟

اینکه میگم جاری بخاطر اینه که معمولا ادم روی جاری بیشتر زوم میکنه ولی خب جز جاری هرکس دیگه ای هم میتونه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری ندارم ولی مادرشوهرم خیلی خوبه

همیشه اسباب کشیا کمکم میکنه اگه مهمون داشته باشم حتی فامیلای خودم میاد کمکم میکنه،هر سری میاد همش در حال تمیزکاری خونمه.البته خودم کارامو انجام میدم ولی میاد خونه تکونی حسابی میکنه برام.خلاصه همیشه هوامونو داره خیلی کمک حالمه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی رفتارای خوب 

عید به عید که میاد میچرخه تو اشپزخونه ببینه چی جدید گرفتم 

بعد زنگ میزنه فلاااانی سلیقت عالیه راضی از فلان چیز منم بخرم . 

بعد میره عینشو کپیشو میخره . مو به مو اشپزخونشو شبیه من داره میکنه مثلا

رفتار تو مخی زیباییه 😒😆

خیلی رفتارای خوب عید به عید که میاد میچرخه تو اشپزخونه ببینه چی جدید گرفتم بعد زنگ میزنه فلاااانی سل ...

عزیزم به این فکرکن که تو چقدر از نظرش ایده ال هستی و چقدر سلیقتو قبول داره که تلاش میکنه مثل تو باشه

عزیزم به این فکرکن که تو چقدر از نظرش ایده ال هستی و چقدر سلیقتو قبول داره که تلاش میکنه مثل تو باشه

همین اذیتم میکنه اخه فقط این نیست دو سه نفر دیگه همین کارو میکنن عینا . مامانمم میگه الگو بگیرن چه ایرادی داره اما من نمیدونم چرا بدم میاد 😣چی بگم مهم نیست......