2777
2789

عالیه فقط  کنار هم  سوراخ نکن زیاد کمی فاصله بده

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم راضی ام قشنگه ولی دوتا کافیه تعداد بیشتر یه جوریه خوب نیس

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من سوراخ سومم دارمسومی رو خودم سوراخ کردم

باچی عفونت نکرد

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
جدی مامانم میگه زشته خیلی اصرار داره پشیمونم کنه ولی خودم مدتیه تو فکرشم😂🥲

سوراخ کن بابا خوشت نیومد چیزی ننداز یه ماه کیپ میشه و راحت

بنظرم خیلی قشنگع 

و البته اگه پشیمونم بشی فکر کنم گوشواره نندازی زود پر میشه 

من ک سه بار انجام دادم نشد😐 تو سالن تو مطب با دستگاه با انژیوکت هرجوری مراقبت میکنم انقد حساسیت نشون میده گوشم ک مجبور میشم گوشواررو باز کنم:/ 

باچی عفونت نکرد

با سوزن

نه عفونت چرا

سوزن رو با الکل خوب ضدعفونی کردم با شعله فندک هم داغش کردم تا استریل شه بعدم پماد تتراسایکلین زدم

سوراخ دوم بردم بیرون زدن برام عفونت کرد

گوش رو قسمت لاله و گوشتیش اصلا اذیت نداره قسمت غضروفش خطرناکه سوراخ نکنید

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒