2777
2789
عنوان

کدوم ورزش فوری

279 بازدید | 36 پست

سلاام من 16 سالمه و نیاز به چربی سوزی دارم ی مدت تی ار ایکس رفتم ولی برای روحیه من خیلی ارومه دوسش نداشتم 🚶‍♀️ یچی میخوام ترکیب ورزش و رقص  نمیدونم یچی که انرژیم تموم شه 

دنس هیپ هاپ باشگاهم نگاه کردم ولی همش ببخشید باسن تکون دادن هست دوست ندارم 

دنس کیپاپ دوست دارم که تو ایران نیست 

چه ورزشی پیشنهاد میدید؟ 

برو فیتنس:))))عشق منههه...درگیر خودتی ...در عوض همراه با رژیمشم کم میکنی

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه فقط ورزش هست؟

اره

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
نمیدونم زومبا بهتره یا ایروبیک؟ کدوم بیشتر رقصه؟

زومبا کلا رقصه

یعنی با ریتم اهنگ یه جورایی هم میرقصی هم ورزش میکنی

من پیشنهادم واست زومباست چون میگی تحرک میخوام خیلی داشته باشم 

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
زومبا خوبه رقص عربی عالیه کی پاپ و.. باید پیدا کنی تو ایرانم هست تایلا تازگیا مد شده جالبه

زومبا رفتید خودتون؟ 

اره خوب ولی رفت امد برام سخته فکر هم نکنم تو. شیراز باشه