2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 142 پست
ببين تو براي شروع اين كارو كن روغن نارگيل و زيتون و كرچك روبگير و باهم تركيب كن بعد اگه روغن آملا از ...

مرسی دستت درد نکنه..انشا ا.. که نتیجه بده

شامپو چه مارکی میزنی؟

ميشه با اندازه هاى دقيق بنويسى ما هم بتونيم تهيه كنيم اگر راضى بودى

ببين من همين طوري روغنامو چشمي يه دره نوشابه ميريزم و عصاره ها روهم ١٥قطره اما درستش اينه اون سه تا روغن پايه مجموعشون دوبرابر مجموعه عصاره ها باشه من به اندازه هيچ وقت توجه دقيق نكردم

آهان اينم بگم موهامو اكثرا با شامپو بچه ميشورم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر هفته ناخنام سوهان میکشم خیلی خوش فرم شد.یه مدت کاشت داشتم اذیت میشدم بعد 6 ماه ناخنام افتضاح شده بود.الانم سوهان شارزی خریدم البته هنوز استفاده نکردم.باید باطری بخرم براش

من مشکلم اینه چون منافذم بازه جوش سر سیاه میزنم. خسته شدم

بخور بده صبح و شب و بعد شستن آرايش تونر بزن خيلى تاثير داره اين لايه بردار گارنيه هم خوبه ازش راضى بودم فكر كنم ٣٠ خريدم دقيق يادم نيست

بخور بده صبح و شب و بعد شستن آرايش تونر بزن خيلى تاثير داره اين لايه بردار گارنيه هم خوبه ازش راضى ب ...

پوستم خیلی نازکه

میترسم لایه بردار استفاده کنم

تا حدی نازکه که بند نمیتونم بندازم

خانما برا تیپ پاییز کی خرید میکنین؟من یه بارونی سفید تقریبا خامه ای رنگ تو حراج خریدم.بنظرتون با چیا ...

فدای اون سر قرارت بشم من

سعی کن همیشه تیپ بزنی نه فقط واسه سر قرار.  

تونر چه مارکی؟؟

تونر هم نيوآ گرفتم هم گارنيه راضى بودم از هر دو تاش ببين ميگن بهتره الكل نداشته باشه گارنيه دو تا داره يكى هم آرايش پاك ميكنه هم تونره يكى فقط تونره من هر دوتاشو گرفتم چون بعضى وقتا آرايش ندارى فقط ميخواى صورتت رو پاك كنى اون به دردت نميخوره