2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 142 پست

من ویتامین میخورم.موهام خیلی تغییر رنگ نمیدم همون یه رنگ رو هر بار به ریشه میزنم.به موهام قبل حمام روغن نارگیل میزنم.پوست و موی خوبی دارم.مشکلم بیشتر با تیپه.بهرحال خوش تیپ بودن هزینه داره منم محدودیت بودجه دارم.اما سعی میکنم از حراجیها وسایل خوب بخرم.

لطفا بگو کدومش از همه بیشتر جواب داد واسه ریزش مو؟؟

همين روغن تركيبي كه دست سازه خودمه و از تو نت با كلي مشقت پيداش كردم تركيبي از چندتا روغن املا زيتون جوانه گندم پياز عنصل مورد مريم گلي نارگيل و كرچك و چندتا چيز ديگه باهم تركيب ميكنم و بذر شنبليله هم توش ميريزم و بعد دو ساعت قبله حموم استفاده ميكنم بعلاوه قرصايي كه گفتم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرمت شکل محصولات بایودرماست واقعا منافذتو جمع نکرد؟؟پس این منافذ باز با چی جمع میشن    

اره كرم بايودرما مطمئن ميگم به لعنت خدا هم نمى ارزه ٧٥ خريدم ولى مفتم گرونه فقط به درد زير آرايش ميخوره زير آرايش براى چند ساعت ميبنده ولى بعدش دوباره همونه اين يكيم لوسيون ويشى هست كه هنوز نظر قطعى در موردش نميدم دو سه بار استفاده كردم

همين روغن تركيبي كه دست سازه خودمه و از تو نت با كلي مشقت پيداش كردم تركيبي از چندتا روغن املا زيتون ...

روغنا همه رو از عطاری گرفتی؟؟

بذر شنبلیله رو پودر کردی؟ ریختی توش؟

اره كرم بايودرما مطمئن ميگم به لعنت خدا هم نمى ارزه ٧٥ خريدم ولى مفتم گرونه فقط به درد زير آرايش ميخ ...

پس خوب شد نخریدم.تو بروشورش نوشته جمع کننده قوی منافذ پوست

پس چی کار کنیم منافذو

بچه ها لوازم مراقبت ايوروشه عاليه ولي من معمولا هركاري ميكنم صددرصد گياهيه و از عطاري ها ميگيرم وسيله هامو

پس خوب شد نخریدم.تو بروشورش نوشته جمع کننده قوی منافذ پوست پس چی کار کنیم منافذو

من يه بار دكتر پوست رفتم لايه بردار و قرص و محلول و كلى چيز ميز داد منافذ كوچيك شد ولى از حمام ميومدم عين لبو سرخ ميشدم صورتمو رو بالش ميذاشتم ميسوخت

روغنا همه رو از عطاری گرفتی؟؟ بذر شنبلیله رو پودر کردی؟ ریختی توش؟

ببين تو براي شروع اين كارو كن روغن نارگيل و زيتون و كرچك روبگير و باهم تركيب كن بعد اگه روغن آملا از مارك مرحبا گير آوردي هم بهش اضافه كن باقيش همه عصاره هستن كه بايد از هركدوم چندقطره بريزي

بعد بدر شنبليله رو آسياب كن بريز توش و بذار يه هفته تو آفتاب بمونه يا تو آب داغ غل بخوره بعدشم هميشه دويا يه ساعت قبله حموم بزن به مرهات و ابروت ماساژش بده من بعد دو سه هفتع😍 موريزه ديدم 

بچه ها لوازم مراقبت ايوروشه عاليه ولي من معمولا هركاري ميكنم صددرصد گياهيه و از عطاري ها ميگيرم وسيل ...

اره ايوروشه هم واقعا محصولاتش خوبه قشنگ حس ميكنى صورتت شفاف ميشه من كرم بستن منافذ اون رو هم گرفتم تا وقتى استفاده ميكنى خوبه قطع كنى بر ميگردى حالت اولت