2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 142 پست
من پوستم چربه شروع كردم هر روز با ژل شستشو شستم بعد با تونر پاك كردم بعد كرم شب زدم براى روزم حتما ض ...

مهر انگیز جان برای منافذ چه مارکی گرفتی کرم؟؟

منم منافذم بازه ولی پوستم چرب نیس

من شبا روشن‌کننده ساسکین‌میزنم عالیه‌روزا هم ضدافتاب هرجند همیشه خونه ام.برا تقویت ابروهام ازز وازلین نتیجه گرفتم.روغن فندق و مورد اینا هیچی ج نداد.مرطوب کننده دست میزنم دورچشمم هرشب.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پوست و موت چه کارایی کردی؟؟

هر هفته يه بار روغن جوانه گندم ميزنم به صورتم به موهامم روغن املا و روغناي ديگه قبل از حموم انقدر روغن قبل حموم براي مو خوبه كه ح و حساب نداره از بذر شنبليله و آبش براي موهام استفاده ميكنم و مولتي ويتامين قرصه آهن و زينك و ب كمپلكس هم ميخورم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
برای ریزشش؟من ریزش دارم خسته شدم قرصو اینا تاثیرنداره یمدت خوب میشه بعد دوباره شروع میشه

آره من بهت يه دستور ياد ميدم تو سه چهارماه ميبيني معجزه رو من يه ساله كم و بيش شروع كردم الان كلي مو ريزه دارم موهام داره در مياد😍همش

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
آره من بهت يه دستور ياد ميدم تو سه چهارماه ميبيني معجزه رو من يه ساله كم و بيش شروع كردم الان كلي مو ...

من بیرونم برگشتنی‌پیام میدم دیوونه شدم از ریزش بخدا

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹