2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین ببینید من سخت گرفتم

115 بازدید | 17 پست

امروز با یه پسره آشنا شدم دوستم معرفی کرد آشنا بشیم برای ازدواج بعد ما تاحالا همو ندیدم امروزم اولین چتمون بود بعد این عکساشو برای من فرستاد منم یکم تعریفشو کردم اینم پررو شد گف بغلم کن منم عصبی شدم قاطی کردم گفتم تو هنوز نیومده نشناخته داری حرف از بغل میزنی بنظرتون تموم کنم رابطه رو؟ این انگار دنبال هوا و هوسشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند نرو یکی دوبارو ببخش اگ دیدی داره زیاده روی میکنه کات کن. چون بالاخره شاید عادت نداره به این موقع ...

اخه اصلا منو ندیده حتی دیدار حضوری نداشتیم اولین چتمون بود خیلی زوده بخاد بگه بغل خب این معلومه الکی میگه برای ازدواج اومده

به نظرم اگه واسه ازدواج سمتش رفتی مورد مناسبی نیست

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اره

خب شاید داره ابراض علاقه میکنه تو هم. میخواسته احتمالا بگه ک دوست داره و یا خواسته بحث رو عاطفی تر کنه و زمینه رو باز کنه واس حرفای دیگ

فک کردم حضوری یهو گفته

یه بار گفته یا همش میگ؟ 

بهش خب بگو از این کارش خوشت نمیاد اگ دیدی خیلی گیره و همش توی این فازاست خب مشخصا ادم هولیه

خب شاید داره ابراض علاقه میکنه تو هم. میخواسته احتمالا بگه ک دوست داره و یا خواسته بحث رو عاطفی تر ک ...

بهش گفتم این چیزا خط قرمزمه کوتاه نیومد گفت اگه از من خوشت اومده باشه خط قرمز و آبی نداره 

خب خیلی زود گف این حرفو منم بهم برخورد حداقل میزاشت از نزدیک یکبار همو ببینیم بعد میگف