2777
2789
عنوان

شوهرم بعد دعوا تا مدتها خوبی میکنه

1051 بازدید | 43 پست

اصلا موقع عصبانیت بدترین ادم میشع و به شدت عصبی 

چند روز پیش شروع کرد به دعوا چندین ساعت داد میزد فحش میداد و تهدیدم میکرد که میزنمت 

منم از خونه اومدم بیرون درو رو پسرمو و پدرش قفل کردم فرار کردم رفتم خونه همسایع درو شکوند واومد به همسایه گفت که برگردم 

وقتی برگشتم گفتم فقط طلاق گفت بچه کوچیکه چهار سالشع تو بمون من میرم 

منم چون جا و پناهی نداشتم قبول کردم 

سه روزه از این ماجرا گذشته 

بهم ده میلیون داد 

گفت برو هر چی میخوای براخودت بخر همش غذا بیرون میخره 

کار خونه میکنه 

میگه برو رانندکی یاد بگیر 

یه عالمه اثباب بازی برا بچه خرید 

یه عالمه خوراکی و خرید رژیمی برام گرفت 

واقعا یه ادم دیگه  میشه نمیدونم بگم ادم بد ذاتو بدیه پس چرا اینقدر خوبی میکنه اگه بگم خوبه ولی تو عصبانیت سگترین میشه نه مشاور نه دکترم نمیاد سیزده سالع همینه 

الانم گفته من میرم تو با بچه زندگی کنید خرجتونم میدم ولی الکی میگه نمیره

طفلی

دلم براش سوخت🤣🤣

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شوهرتون احتمالا زودرنجه سریع آمپر میچسبونه اینجور آدما طبع ج هم بالاست... سعی کنید از محیط ها و موقعیت های مشتعل دوری کنید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

عزیزم‌تودعواحلواپخش نمیکنن که وقتی عصبی میشه سکوت کن بعدخودش آروم میشه واسه این اینکارها رومیکنه چون دوستت داره ونمیخواد ازدستت بده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
سلام شوهرتون احتمالا زودرنجه سریع آمپر میچسبونه اینجور آدما طبع ج هم بالاست... سعی کنید از محیط ها و ...

صفرو صده 

اصلا دوتا ادم متفاوت 

در مواقع عادی خرج میکنه دستو دلبازع مهربونه با بچه بازی میکنه 

ودرمواقع عصبانیت فحاش و زورگو بی رحم داد میزنه 

دوقطبیه  شوهر خاله ی منم اینطوریه ولی شدیدتر  اون  حتی کتک میزنه بعد میاد گریه میکنه به پای خالم میفته التماس شو میکنه ،یبار قهر بودن ۵۰میلیون فقط داده بود تمام اتاق خالمو با گل پر کرده بودن که باهاش آشتی کنه 🫤

یه سری از پیج یه روانپزشک توی اینستا دیدم به این مورد اشاره کرد گفت بعضی افراد وقتی بدی میکنن عذر خواهی کردن رو سخت و غیر ممکن میدونن و شروع میکنن به انجام کارهای خوب برای شخصی که بهش بدی کردن و با خودشون فکر میکنن اگر کارهای خوب در حق طرف انجام بدن از گناهشون کم میشه و از دل طرف درمیاد و با این کار بار عذاب وجدانشون رو کم میکنن البته توضیح خیلی بیشتری داده بود ولی من فراموش کردم ولی درکل نمیتونه به طور صد درصد نشونه دوقطبی بودن باشه

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

احتمالا همسرتون دچار مشکل دوقطبی یا .....آخه  داخل فاز منیک یا خود شیدایی  بسیار  مهربون میشن و در فاز دیگه دچار افسردگی و پرخاش میشن 

حتما توصیه میکنم شرط بزارین که با هم به روان شناس  مراجعه کنید و حتما با روانشناس مجرب این اقدام انجام بدین و احتمالا روانشناس  به روان پذشک ارجاعتون میدن 

ولی اصلا به همسرتون نگید که فکر میکنید مریض هستند 

نزارید حرمت ها بینتون نابود بشه یک روز که خسته نبود و استراحت کرده بود و پای فوتبال و گوشی نبود درحد یک ربع به صرف چای باهم یکم زن و شوهری حرف بزنید قبلش دوتا قول بدید بهم یکی اینکه این گپ، دوستانه باشه یکی صادقانه یعنی نه تندی کنیم بهم نه دروغی بگیم.... بعد هرکس روی کاغذ از چیزایی که از طرف مقابلش ناراحت میشه بنویسه و بده اون یکی بخونه.... بهم حق بدیم شاید گاهی ما نیازه طرفمون رو بیشتر بشناسیم و کمی هم حق بدیم. میتونید قول بدید وقتی ناراحت هستید از هم فاصله بگیرید برای یکیدوساعت و چیزی بهم نگید این برای جفتتون خوبه و حرمتاتون حفظ میشه 

مشکلات هست بدبختی هست تنها کسی که تا آخر عمر با آدم میمونه همسره.

سعی کنید توی این گپ یک ربع ، دست روی نقطه ضعف اغلب مردا نزارید.  یعنی پر حرفی، یعنی مقدمه چینی نکنید، از توضیح اضافه پرهیز کنید برید سر اصل مطلب کوتاه و ساده بگید یا بنویسید. و دو طرف هم قول بدن که این گپ دوستانه و صادقانه باشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
عزیزم‌تودعواحلواپخش نمیکنن که وقتی عصبی میشه سکوت کن بعدخودش آروم میشه واسه این اینکارها رومیکنه چون ...

اخه تو دعوا خیلییییی بد میشه ممکنه پنج ساعت مدام فحش داد بزنه حتی اگه سکوت کنم و لال باشم اینقدر بد میشه به حد جنون برسونم 

بعد که میگم میخوام برم نمیذاره برم موقع دعوا میگه برو ازت متنفرم بعد که پاش میرسه نمیذاره وقتی میگم باشه نمیرم انگار دنیارو بهش دادن روحیه میگیره کار خونه میکنه خرید میکنه با بچه بازی میکنه