نمیدونم من زیادی حساسم یا چی.ولی بخدا مردم از حرص خوردن.به خودت ارزش واحترام بذار.اجازه نده اینجوری باهات بازی کنه.اعصابم خورد میشه وقتی خانما رو میبینم که با چشم دارن هرزگیاشو میبینن ولی موندن چیکار کنن.خب واضحه مرد یا زنی که دلش سکس با یکی دیگه میخاد عاقلانه ترین راه فقط طلاقه.نریزین سرم که میخای زندگیشو بهم بزنه.ولی مگه حرفم درست نیست؟
کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
دوستان که میگین بمون خونت چند بار و چندین بار داره میگه برو نمون ،،، من راضی نیستم تو اینجا ح ...
تو پاتو بزاری بیرون میره عدم تمکین میگیره ، لااقل بمون بگو اگر منو نمیخوای برو تکلیفمو معلوم کن، اونوقت این بره تقاضای طلاق بده باید تمام حق و حقوقت رو بده، الان بحث غرور نیست ، باید حواست رو جمع کنی، ولش کن بگه ، طبق قانون مرد وظیفه داره شمارو تامین کن و خرجت رو بده ، زن حتی وظیفه خونه داری هم نداره برای کاری که تو خونش میکنی بهت اجرت المثل میدن.... الان بری این نقشه داره، هیچی هم حروم نیست حلال بخور نوش جونت.
تو بگو طبق قانون شرع اسلام تو قانونا و رسما و شرعا همسر من هستی و وظیفه تامین معاش من رو داری ، حالا چه خوشت بیاد چه نیاد. نمیخوای اونم راه داره برو تکلیفمو معلوم کن چون تویی که نمیخوای زندگی کنی نه من.
نه کم نیست،، سه دانگ خونه هم به ناممه،،،میگه دزدی تو ،،، بهش گفتم کجا برم اینجا خونمه گفت مگه کار کر ...
بزار بگه ، اصلا اهمیت ندیا، این داره از این راه وارد میشه تو همه چیزو ببخشی بهش و بری ، الان فقط باید صبر داشته باشی و درست عمل کنی، وگرنه این مرد که تکلیفش معلوم ، حداقل نزار دست خالی به هدفش برسه ، باید بفهمه تو مسخره اون نبودی اومدی زنش شدی.