2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان بازم چیزی خواستید هستم نرید برای دروغگو ها پول خرج کنید همینو ریپلای بزنید هستم موکلم دارم. خ ...

با ع ازدواج میکنم ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

سلام عزیزم ایشونو میتونی از روی کف دستش شخصیت شناسی کنی

سلام حتما

در زندگیش حوادث زیادی تجربه میکنه ولی در کل موفقه توی مسائل مالی تجربه های خوبی داره/خواهد داشت توی حدودای سن ۳۵؛ حالا سنی که گفتم دقیق نیست

احساساتشو اصلا بروز نمیده و بیشتر آدم معتمد و خانواده دوستیه تا کسی که عاشق پیشه و دنبال رابطه اینا باشه 

حافظش خیلی خوبه و جزئیاتو متوجه میشه فرد عملگرا و واقع بین هست حس ششم نداره، ازدواج شادی نخواهد داشت. عادی

ولی این چیزا حتی برای منی هم که کلی طلسم و غیره بلدم خرافاته نذار تاثیر جدی رو زندگیت بذاره

پس از روی دستم هرچی میتونید میگید

باشه

زندگی طولانی و سالم و بدون حادثه داری، حس ششم و کلا نیروهای غیرفیزیکی داری

حافظه خوب داری و راحت ناراحت یا ناامید میشی

احساساتی که داری، عمیق هستن آدم صبوری هستی دوستایی که داری از مدل های مختلف آدما هستن خط ازدواجتو نمیتونم درست بخونم، یا ازدواج نمیکنی یا ازدواج خیلی فوق العاده خوشحال و شادی میکنی 

از این کف دست هرچی متوجه میشین بگین لطفا

یکم تصویر دوره دقیق از کف دست نیست نمیتونم درست بخونم ولی اونایی که میتونم: احساساتش عمیقن ولی خیلی بروز نمیده، اما اینطور هم نیست که کلا بروز نده حفظیاتش خیلی خوب نیست ولی تصمیم گیری هاش قطعیه و از این شاخه به اون شاخه نمیپره ازدواجشم خوب و مثبته ولی نه خیلی شاد

بازهم این مسائل خرافات حساب میشه و نذارید رو زندگیتون تاثیر جدی بذارن

اینم تصویر از نزدیک

احساساتو خیلی بروز نمیدی ولی راحت میتونی به بقیه دل ببندی حالا از نظر دوستانه یا عاشقانه و درکل احساساتت عمیق و واقعین ازدواج عادی حافظه خوب اواخر زندگیت یه حادثه رو از سر میگذرونی فکر کنم بچه هم بدنیا نیاری